Samsung organizeaza Cea Mai Mare Expozitie Foto Digitala din Lume in Bucuresti, 23 noiembrie

21 noiembrie 2011

La doar o saptamana de la lansare, campania Samsung „Rise and Shine” a strans aproximativ 1300 de fotografii cu rasarituri de soare din partea concurentilor, care contribuie astfel la organizarea Celei Mai Mari Expozitii Foto Digitale din Lume, ce va avea loc pe 23 noiembrie in Bucuresti.

Dintre cei inscrisi pana acum, sase dintre ei au fost desemnati castigatori si vor primi una dintre cele 10 camere foto PL 120 puse la bataie de Samsung, urmand ca la sfarsitul campaniei sa fie premiate de catre juriul specializat cele mai frumoase 12 fotografii cu cate o camera premium MV800. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul evenimentului, iar fotografiile lor vor fi afisate pe cele 12 plasme amplasate intr-o constructie gigantica sub forma unui album foto.


Inscrierile in concurs au loc pe site-ul oficial al campaniei www.samsungimages.ro si vor lua sfarsit pe 20 noiembrie. Persoanele care doresc sa se participe au la dispozitie doua optiuni de inscriere, fie prin crearea unui cont pe site, fie prin logarea prin intermediul contului personal de Facebook si completarea formularului de participare.

Samsung MV800 pune bazele unei noi categorii unice “MultiView”, care dispune de o tehnologie ce le permite utilizatorilor sa capteze imagini sau portrete impresionante din orice unghi. Camera se bazeaza pe succesul tehnologiei Samsung 2View si este primul model premium compact cu ecran tactil Wide Flip+out MultiView de 3.0”.


De asemenea, Samsung MultiView MV800 ofera o calitate premium a imaginilor de 16.1 megapixeli, impreuna cu un zoom optic al lentilei de 5x pentru a capta fiecare detaliu in prim-plan si lentil cu unghi larg de 26mm pentru captarea adunarilor mai mari in HD. Prin incorporarea acestei tehnologii intr-un dispozitiv subtire si elegant, Samsung MultiView MV800 este camera ideala pentru imagini de o calitate premium captate in miscare.

Dispozitivul este disponibil in Romania si poate fi achizitionat la pretul de 1.099 RON.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro