Samsung Galaxy S9 are o dată oficială de lansare: 25 februarie

Categorie: IT & C

Samsung a stabilit data de lansare pentru noua generație a liniei sale de top. Fanii brandului și ai liniei S vor putea afla toate detaliile despre a noua generație a liniei în 25 februarie. Cei de la Samsung sunt foarte discreți în ceea ce privește performanțele noului model, singurul detaliu „scăpat” în presă este că, în dezvoltarea modelului, s-a acordat o atenție deosebită caracteristicilor camerei, scrie BusinessInsider.com.

Zvonurile care circulă în jurul lansării noului model vorbesc despre un design exterior al acestuia similar cu cel al generației anterioare. Mai mult, și la nivel de performanțe și specificații tehnice noul model nu va străluci față de cel precedent. Doar la nivelul camerei sunt așteptate niște îmbunătățiri.

Pentru lansarea Samsung Galaxy S9 va fi organizat un eveniment special în 25 februarie, în cadrul Mobile World Congress din Barcelona.

Vom vedea în 25 februarie dacă zvonurile din jurul Samsung Galaxy S 9 se confirmă și noul smartphone va avea ca argument de cumpărare doar o cameră reinventată.

Foto:bgr.com


Alte articole