Salonul Auto SIAB 2007 va aduce cu 20% mai multi expozanti

Numarul expozantilor care s-au inregistrat deja pentru a participa la Salonul International de Automobile Bucuresti SIAB 2007 este cu 20 la suta mai mare decat la editia anterioara, din anul 2005, informeaza compania AMC APIA Expo, organizatorul evenimentului. De asemenea, suprafata expozitionala in noul amplasament de la Otopeni va fi cu 50 la suta mai mare decat la editia precedenta a salonului. Salonul International de Automobile Bucuresti, SIAB 2007, este unul dintre cele mai asteptate evenimente auto din Romania.
          
Anul acesta, salonul se va desfasura in perioada 5 - 14 octombrie 2007, la Otopeni (vizavi de aeroport), zilnic intre orele 10.00 - 20.00, intr-un nou cadru expozitional. Ziua Presei va fi in data de 4 octombrie, intre orele 9.00 - 19.00.
          
Salonul International de Automobile Bucuresti este considerat o adevarata vitrina a industriei auto din Romania, suprafata expozitionala de peste 40.000 mp fiind rezervata pentru constructorii si importatorii de automobile, echipamente si servicii.
          
Pentru prima data, vor fi prezente alaturi de marci cu traditie la SIAB precum Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Honda, Kia, Lamborghini, Maseratti, MINI, Nissan, Opel, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo si nume care nu au fost reprezentate la editiile anterioare - Chrysler, Dodge,
Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Smart,
GWM, Lexus, Saab.
            
Potrivit organizatorilor, o linie RATB speciala, SIAB - Otopeni, va fi pusa la dispozitia vizitatorilor pe toata durata evenimentului, iar numarul locurilor de parcare s-a dublat in comparatie cu editiile anterioare.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro