S-au deschis inscrierile la Iasi Business Days!

8 septembrie 2012

Cea de-a opta editie, din suita de evenimente Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din Romania, va ajunge si la Iasi in perioada 3-4 octombrie 2012 si va avea loc la Palas Mall Iasi.

Iasi Business Days este cel de-al treilea din acest an si este dedicat antreprenorilor, managerilor, si intregii comunitati de afaceri locale si regionale, fiind precedat de doua alte editii de anvergura in Timisoara (martie 2012) si Cluj-Napoca (iunie 2012), ambele atragand un impresionat numar de peste 800 de participanti.

Editia de la Iasi isi deschide astazi portile tuturor celor care sunt interesati de participare, organizatorii asteptandu-se si pentru aceasta editie la un numar de peste 500 de participanti .

"Evenimentele Business Days dupa experienta primele 7 editii ne indreptatesc sa credem ca sunt capacitoare de energie pozitiva pentru mediul de afaceri si puternice generatoare de oportunitati pentru participanti prin numeroasele oportunitati de interactiune si business networking oferite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului atat pentru participanti cat si pentru speakeri si parteneri. Din ceea ce reiese in urma analizei chestionarelor de feedback de la editiile anterioare participantii culeg beneficii in urma participarii la un eveniment Business Days pe trei paliere: se inspira, afla trenduri si tendinte, impartasesc o viziune comuna asupra viitorului si isi dezvolta o atitudine pozitiva in fata provocarilor vremurilor pe care le traversam, isi dezvolta abilitati necesare pentru succesul in afaceri prin interactiune si schimb de experianta cu experti, specialisti, antreprenori si manageri consacrati in domeniile lor, isi genereaza oportunitati participand la cat mai multe din posibilitatile formale si informale de business networking oferite de evenimentele Business Days" afirma Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului Business Days

Scopul Conferintelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalitati ale mediului de afaceri din Romania despre: trendurile si tendintele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferintelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes si pe crearea unui moment de inspiratie in vedearea crearii unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din Romania.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilitati manageriale si antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traverseaza economia mondiala, tinand cont de noua paradigma din lumea de business, oferind atat exemple si studii de caz, cat si ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri si specialisti ai momentului din tara noastra. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE si pe dezvoltarea ABILITATILOR de success.

"Numarul continuu crescator al participantilor de la o editie la alta, numarul mare de vorbitori care accepta invitatia noastra si numarul mare de parteneri care se asociaza demersului nostru de a dinamiza mediul de afaceri (multi dintre ei sunt alaturi de noi de la primele editii) ne intaresc convingerea ca eforturile noastre constante de a creste calitatea evenimentelor dau roade. Credem ca si evenimentul de la Iasi se va inscrie in seria de succese de pana acum al evenimentelor Business Days." continua Laszlo Pacso, coordonatorul acestui proiect.


Printre invitatii acestei editii, mentionam: Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu,Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen si multi altii. Lista completa si mai multe detalii despre speakeri, precum si modalitatile de acces si ofertele promotionale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: iasi.businessdays.ro

Iasi Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting, cu sprijinul Complete Training, ProTours International si WiseHouse Productions si sustinut de Orange. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei  scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro