S-a deschis tragul de case la Sphera

12 aprilie 2007

Oferta targului de case Sphera reuneste peste 2.500 de locuinte, dintre care peste 2.000 de apartamente noi si circa 350 de vile, dar si alte proiecte de case si terenuri in cartiere sau ansambluri rezidentiale, atat in Bucuresti, cat si in tara. Peste 30 de companii prezinta ofertele de locuinte la cea de a treia editie a Targului de Case Sphera – "Modele de case, pentru acasa", care se desfasoara in perioada 12 – 15 aprilie, in incinta complexului expozitional Sphera Building Center din zona bucuresteana Razoare. Ofertele de locuinte au preturi incepand cu 49.500 euro, cu TVA inclus, pentru o garsoniera si 78.000 euro, plus TVA pentru o vila. Pretul pe metru patrat construit porneste de la 750 – 800 euro, media pietei mentinandu-se in continuare la 1.000 euro.

In Bucuresti locatiile noilor proiecte dezvoltate sunt situate in zone ca Splaiul Independentei, Piata Iancului, Vitan Barzesti, zona lacului Vacaresti, Baba Novac, Ghencea, Bulevardul Uverturii si Calea Giulesti. De asemenea, la targ sunt prezente companii ce dezvolta proiecte in apropierea Bucurestiului, dar si cele care construiesc case de vacanta in zone precum Sinaia, Brasov, Campulung Muscel si Cluj Napoca.

"Targul de Case Sphera asteapta cel putin 15.000 de vizitatori", a declarat pentru NewsIn, directorul general Sphera Bulding Center, Tina Trifan. "in urma solicitarilor vizitatorilor de la editiile precedente, anul acesta avem la targ mai multe companii de constructii. in plus mentinem oferta imobiliara adresata in primul rand clasei medii de cumparatori", a adaugat directorul general Sphera Bulding Center.

Vizitatorii targului vor beneficia si de oferta permanenta de produse si servicii din cadrul complexului Sphera Building Center cu 130 de showroom-uri dispuse pe circa 5.000 de metri patrati. De asemenea, pe intreaga perioada a Targului de Case, toti vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige o serie de premii care constau in mobilier de bucatarie, gresie, faianta si obiecte sanitare oferite de partenerii Sphera, in valoare totala de 3.000 de euro.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro