Roger Dawson: Conferinta despre negociere, vanzare, succes si putere personala, 2 martie 2012

9 februarie 2012

Roger Dawson vine la Bucuresti pentru a conferentia despre negociere, vanzare, succes si putere personala. Roger Dawson va vorbi in fata unei audiente de aproximativ 300 de profesionisti in vanzari, resurse umane, marketing etc., pe data de 2 martie 2012, despre principiile de baza ale negocierii. Seminarul "Secretele negocierii" este organizat de compania Inter Contact Group si se va desfasura la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, de la ora 9.00.


Roger Dawson va aborda o tematica ampla care va porni de la bazele procesului de negociere pana la finalizarea acesteia. Va vorbi despre:

- cele 3 stadii in rezolvarea conflictelor
-cele 8 elemente ale puterii personale
-cele 7 moduri de a castiga credibilitatea
-cele 5 elemente care te fac un foarte bun negociator
-luarea deciziilor
-clasificarea problemei


Dezvolta, castiga, construieste, profita, consolideaza, stimuleaza si instruieste sunt termenii in jurul carora Roger Dawson ne indeamna sa ne axam pentru ca activitatile intreprinse de noi sa aiba rezultatul dorit. Astfel:


Dezvolta-ti cele trei competente pentru a avea succes in afacerea pe care o conduci sau in cadrul organizatiei: abilitatea de a negocia, abilitatea de a convinge si de a lua deciziile potrivite.
Castiga putere in procesul negocierii prin invatarea regulilor jocului pentru a sti cum si cand sa le aplici si, mai ales, cum sa te aperi cand acestea sunt folosite impotriva ta.
Construieste-ti increderea in tine pentru a deveni un lider mai bun prin intelegerea si invatarea elementelor de influenta dintre oameni. Aceasta intelegere genereaza abilitatea ta de persuasiune.
Profita de oportunitatea de a interactiona cu liderii in domeniu, incluzand proprii competitor, a caror pasiune este de a concura in mediul actual de afaceri.
Consolideaza-ti intalnirile cu clintii, angajatii, furnizorii, partenerii, potentialii parteneri, investitorii si cu alte persoane de interes.
Stimuleaza-ti si instruieste-ti echipa de management cu aptitudinile si abilitatile necesare construirii organizatiei pentru un mediu de afaceri competitiv si profitabil.


Negocierea este o adevarata arta. De succesul ei depinde daca reusiti sa vindeti sau sa cumparati avantajos, sa obtineti o marire de salariu sau sa incheiati afaceri profitabile. Cu ajutorul lui Roger Dawson, fondator al Power Negotiating Institute si renumit expert in negociere si persuasiune, veti reusi sa stapaniti cele mai eficiente strategii si cele mai inteligente tactici pentru a obtine ceea ce doriti.

 

Workshopul "Secretele negocierii" te invata cum sa inchei tranzactii bune si sa construiesti relatii puternice, in acelasi timp. Si pentru ca managementul tinde, intotdeuana, sa observe aceste lucruri, seminarul te ajuta sa cresti in fata competitorilor tai din interiorul sau exteriorul organizatiei.

Persoanele care se inscriu pana la data de 17.02.2012 beneficiaza de un discount special de 70 E. Detalii suplimentare se gasesc aici: www.power-negotiating.eu
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro