Rețeta pentru un picnic perfect – listă cu tot ce ai nevoie

Categorie: Diverse

De îndată ce se instalează vremea bună, începem să ne gândim tot mai mult la un picnic. Fie că e vorba de o după masă de vara sau de o ieșire în weekend, tuturor ne surâde ideea de a mânca în aer liber, în timp ce admirăm frumusețea naturii și ne bucurăm de soare.

Cine nu își dorește ca după o scurtă plimbare să facă un picnic și să se bucure de peisaje ? Pentru a avea un picnic perfect este nevoie de minim 2 persoane dar și o serie de lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească. Acestea sunt :

Coșuleț împletit

Coșulețul împletit este special creat pentru picnic și te duce cu gândul la o zi relaxantă petrecută în mijlocul naturii. Acesta te introduce într-o stare de bine și te face să te simți mult mai confortabil.

Grătar portabil

Dacă ieși la picnic cu mai multe persoane și vreți să vă bucurați de legume la grătar în aer liber, ai nevoie de un gratar electric. Îl poți folosi chiar și pentru a găti carne, iar totul va fi mai gustos la iarbă verde și la un pahar de vorbă, după cum zice românul.

Pătură moale și izolir

Este indicat să le ai pe amândouă la tine, deoarece dacă a plouat un pic, izolirul nu lasă apa să pătrundă iar pătura este ideal de folosit pe un loc cu multă iarbă, pentru un plus de confort. Dacă spațiul de picnic nu este uniformizat este indicat să folosești izolirul peste care să așezi pătura, pentru a avea o ședere relaxantă.

Spray de țânțari

Este important să ai la ține un spray care să înlăture insectele nedorite. În caz contrar, acestea pot deveni deranjante iar tu nu te poți bucura de un prânz liniștit. Nu lăsa muștele, albinele și țânțarii să-ți strice ziua.

Crema de soare, ochelari de soare și șapcă

Dacă este foarte cald afară, este bine să ai la ține toate aceste elemente de protecție. Atunci când soarele este prea arzător, trebuie să folosești crema solară și să-ți protejezi capul cu o șapcă veselă, personalizată, pentru a anima atmosfera.

Farfurii, pahare și furculițe de unică folosință

Este foarte practic să ai tot ceea ce este necesar, pentru a lua masa în natură. Dacă vrei să bei vinul din pahare de sticlă, ia-le la tine dar nu te îngrijora dacă se sparg. Este important să ai un cuțit care taie bine dacă vrei să cureți și să feliezi niște legume, pe care să le servești alături de sandviciuri. Dacă vrei să faci ceva deosebit pentru toată lumea, ia cu tine un aparat de facut clatite și delectează-i pe toți cu clătitele tale favorite.

Termos cu cafea și geantă izolantă pentru sucuri și apă

Pentru a păstra cafeaua caldă, este indicat să ai un termos iar restul lichidelor trebuie să fie depozitate într-o geantă care le păstrează reci. Nimic nu se compară cu o cafea aromată savurată în natură și cu un pahar de suc rece, băut la iarbă verde.

Prosop de bucătărie și șervețele umede

Acestea nu trebuie să lipsească de la nici un picnic, deoarece sunt absolut necesare pentru a lua masa în natură în condiții optime de igienă. Este bine să le ai la îndemână în orice împrejurare, pentru că nu se știe când o să ai nevoie de ele.

Pentru a avea un picnic plăcut și plin de voie bună, ține cont de lista cu lucruri indispensabile și nu uita să iei la tine o carte de citit sau un joc, pentru a avea parte de relaxarea de care ai nevoie după o masă bună în natură.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole