Reportaj. Pâinea la ţest, gogoşile cu dulceaţă de lapte, olăritul şi 50 de producători locali au atras 10.000 de vizitatori la festivalul Suflet de România, de pe D­omeniul Regal Săvârşin

Mirosul de iarbă verde îm­binat cu cel de pâine la ţest, coaptă pe vatră, de gogoşi proas­pete, acoperite cu dul­cea­ţă cu lap­te, de câr­naţi şi slănină din Bucovina, de tele­mea de vacă sau de oaie din diferite colţuri ale ţării, a fost „amestecul“ pentru care circa 10.000 de români şi străini au venit la a doua ediţie a festi­valului Suflet de România, găzduit pe domeniul Regal de la Săvârşin din judeţul Arad în weekendul Floriilor.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Reportaj. Pâinea la ţest, gogoşile cu dulceaţă de lapte, olăritul şi 50 de producători locali au atras 10.000 de vizitatori la festivalul Suflet de România, de pe D­omeniul Regal Săvârşin".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro