Reparatia , reconditionarea si restaurarea mobilierului

Categorie: Comunicate de presa

Restaurarea aduce, pur si simplu, vechea culoare si stralucire a mobilierului. Acest lucru este ceea ce cred majoritatea oamenilor, dar stiati ca restaurarea poate oferi un aspect complet nou vechiului mobilier? Pe langa aspectul pe care il ofera mobilierului, restaurarea facuta in mod corect, protejeaza impotriva uzurii, impotriva petelor si mentine materialul neted si flexibil. Mobila preferata va arata mai bine ca oricand si va continua sa o faca pentru multi ani. Secretul pentru ca acest lucru sa se intample este acela de a nu folosi mobilierul pana la punctul in care nu mai poate fi restaurat, reconditionat si nici reparat!

Stiati ca procesul de restaurare este mai ieftin decat cumpararea unui mobilier nou? Mai mult decat atat, mobilierul va arata mai bine decat a facut-o vreodata. Daca detineti piese de mobilier vechi pe care le indragiti si pe care nu doriti sa le inlocuiti, restaurarea este singura cale de a va bucura de ele pe o perioada indelungata si, mai mult, de a le lasa mostenire generatiilor viitoare.

Ati putea confunda restaurarea cu reconditionarea sau reparatia, insa intre cele trei exista diferente enorme. A repara ceva inseamna a aplica o serie de operatiuni asupra unui obiect stricat, uzat sau defectat, pentru a-l mentine sau readuce in stare normala de functionare. A reconditiona inseamna a restabili caracteristicile de functionare si aspect ale unui anumit lucru. In cele din urma, a restaura inseamna a aduce un obiect la forma sa initiala, respectand procedurile initiale de constructie a unui obiect, folosind aceleasi tehnici si materiale, aceeasi modalitate de lucru.

Cumpar mobilier vechi cu scopul de a-l restaura si de a-l vinde mai departe | amanet de antichitati din Bucuresti hqz.ro

cumpar mobilier vechi

Un mobilier reparat este posibil sa se strice repede, ba mai mult, sa sufere daune irecuperabile. Un mobilier reconditionat va fi ceva mai durabil decat unul reparat, insa tot nu va arata si functiona ca unul nou, insa un mobilier restaurat respectand principiile initiale pe care le-a folosit tamplarul care l-a construit, va fi cel putin la fel de durabil ca o piesa noua de mobilier.

Daca aveti la indemana o mobila veche si nu aveti timpul necesar de a va ocupa de ea pentru a deveni ca noua, o puteti vinde. Cumpar mobilier vechi cu scopul de a-l restaura si de a-l vinde mai departe. Puteti face acest lucru la HQZ, amanet de antichitati din Bucuresti. Verificati detaliile care va intereseaza accesand https://hqz.ro/!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Reparatia , reconditionarea si restaurarea mobilierului


Alte articole

Adauga comentariu