Rent a car Bucuresti cele mai bune variante prin Rent-a-car-otopeni.ro

19 februarie 2020

Ti-ai planificat in mod amanuntit fiecare detaliu pentru urmatoarea vacanta pe care ti-ai propus sa o petreci in Romania? Ai masina personala cu ceva probleme tehnice, sau nu detii una? Serviciul de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro este o solutie de care vei putea beneficia in orice moment la un tarif cat se poate de accesibil. Chiar si oamenii de afaceri care au o intalnire si vor sa se prezinte impecabil pot gasii la ei varianta cea mai buna si mai accesibila de transport, in acest sens modelele din gama de lux ar putea fi o foarte buna alegere. Indiferent de clasa sau tipul masinii de care ai nevoie cu siguranta daca ii alegi pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ai nimerit unde trebuie.

Poti sa alegi din cea mai variata gama de masini

In parcul de rent a car Bucuresti de la aceasta companie, ai posibilitatea sa alegi masina pe care o doresti dintr-o flota ce cuprinde peste 50 de autoturisme, atat gama premium cu modele de ultima generatie, masini intermediare sau modele low cost, de asemenea serviciul se adreseaza si grupurilor de peste 7 sau 9 persoane, exista masini disponibile pentru orice solicitare venita din partea oricarui tip de client. Iti poti alege masina in functie de transmisia acesteia, modele automate sau modele manuale, pe motorina sau pe benzina. Daca ai nevoie de un anumit brand auto, te poti orienta catre inchirierea unui Bmw sau a unui Audi, variante din gama de lux ce te asteapta la cele mai bune tarife.

Cum poti sa inchiriezi de la ei o masina?

Pentru Rent-a-car-otopeni.ro clientul este cel care conteaza cel mai mult, in acest sens ei iti pun la dispozitie posibilitatea de a inchiria o masina online. Este unul din cele mai simple moduri de a gasi varianta potrivita, ai de asemenea posibilitatea sa citesti foarte atent termenii si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti, sa verifici disponibilitatea masinilor si sa alegi varianta cea mai buna din parcul de rent a car Bucuresti. Pe site exista un formular de comanda disponibil la accesarea acestuia, in el va trebuii sa iti introduci perioada de inchiriere, numele si sa selectezi tipul de masina pe care il doresti. Dupa ce ai completat toate campurile solicitate acolo si ai dat cautare, ti se vor afisa in mod automat masinile disponibile pentru perioada selectata de tine. De asemenea ai posibilitatea sa inchiriezi direct de la sediul companiei.

Tarife clare de la inceput

Probabil ca ai auzit unele situatii in care clientii s-au confruntat cu taxe si costuri suplimentare pentru inchirierea unei masini, ei bine daca ii alegi pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro vei avea toate costurile si tarifele cat se poate de clare, la ei nu exista preturi ascunse. Costurile pe care le percep pentru rent a car Bucuresti sunt exprimate in euro si acopera toate asigurarile si taxele necesare ca dumneavoastra sa puteti calatorii pe drumurile din tara. Sunt incluse casco, rca si rovigneta, de asemenea in functie de sezonul de inchiriere masinile vor fi dotate cu anvelope de vara sau de iarna, asistenta tehnica va fi non stop disponibila pe toata perioada desfasurarii contractului. In cazul in care masina pe care o inchiriati va avea probleme de natura tehnica, compania isi asuma responsabilitatea de a va inlocuii in cel mai scurt timo masina, de asemenea clientii care cumpara asigurarea full casco vor fi scutiti de orice plata in cazul in care sunt implicati intr-un eveniment rutier. Plata serviciilor de rent a car Bucuresti se poate face in numerar sau cu un card de credit. Contractul de inchiriere poate fi prelungit daca mai ai nevoie cateva zile suplimentare de masina cu acordul firmei.

Cateva conditii pe care clientul trebuie sa le indeplineasca

Compania Rent-a-car-otopeni.ro impune cateva conditii pe care clientul care apeleaza la rent a car Bucuresti trebuie sa le indeplineasca si anume cele legate de varsta soferului, aceasta va trebuii sa fie de 21 de ani, o a doua conditie este cea care impune detinerea unui permis de conducere. Documentele trebuie prezentate in original in momentul in care mergeti sa ridicati masina pe care ati inchiriat-o. Daca insa nu detineti un permis de conducere, aveti posibilitatea sa inchiriati masina cu sofer angajat al companiei. Daca alegeti aceasta varianta de inchiriere, nu trebuie sa mai a chitati garantie.

Ridicarea si returnarea masinilor inchiriate

Atunci cand ii alegi ca parteneri de inchirieri auto pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro veti avea posibilitatea sa ridicati masina atat din aeroportul Otopeni, de la locatia companiei sau la adresa dumneavoastra din buletin. Acest serviciu este pus la dispozitie gratuit. Daca doresti sa restitui masina in alta locatie, un operator al companiei se va prezenta acolo.

Inchiriezi cele mai buna masini

La rent-a-car-otopeni.ro ai posibilitatea sa iti inchiriezi cele mai bune si mai accesibile masini, ai optiunea sa alegi o varianta cu 9 locuri, aceste autoturisme se adreseaza in special companiilor din capitala care intampina delegatii. Masina poate fi adusa de un sofer de la agentie, acesta poate transporta pasagerii pana la destinatie. Masinile disponibile spre inchiriere sunt intr-o stare tehnica si estetica extrem de buna, au periodic efectuate reviziile in serviceuri autorizate, anvelopele sunt noi, asta inseamna ca veti inchiria prin intermediul serviciului de rent a car Bucuresti cele mai bune mai fiabile dar si cele mai sigure autoturisme. Acestea au dotari de ultima generatie, aer conditionat, gps iar la cererea clientului rent-a-car-otopeni.ro va poate pune la dispozitie internet wifi sau un scaun de copil. Toate serviciile lor de inchirieri auto implica si asistenta rutiera, asta inseamna ca orice nelamurire sau problema pe care o intampini cu masina poate fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Vei gasi disponibile masini cu un an nou de fabricatie, in care te vei simtii cat se poate de relaxat si de confortabil.

Inchirieri pe termen lung

Serviciu de rent a car Bucuresti nu se adreseaza doar persoanelor fizice, companiile pot si ele sa beneficieze de inchirierea unei singure masini sau a mai multor autoturisme pentru angajati, acest serviciu este disponibil pe termen mediu sau pe termen lung. In cazul in care optati pentru acest tip de serviciu, veti avea posibilitatea sa va negociati ratele lunare cu reprezentantii agentiei. Companiile care opteaza pentru inchiriere vor beneficia de avantaje multiple, nu vor fi conditionate de taxe de drum, de reviziile periodice ale masinilor , nu trebuie decat sa achite valoarea lunara a ratei de inchiriere. Pe toata perioada cat masina va intra in service , aceasta iti va fi inlocuita cu un alt model, astfel incat sa iti poti desfasura in continuare activitatea pana la remedierea problemei sau a reviziei la care este supusa masina. La rent-a-car-otopeni.ro nu ai impusa o anumita limita de km, iar odata cu depasirea acesteia sa fi conditionat sa achiti sume in plus, ei sunt oferiti gratuit fiecarei persoane. Poti de asemenea cu acordul companiei sa parasesti si frontiera tarii, evident acest lucru va implica ceva costuri suplimentare. Daca ai nevoie de un mijloc rapid de transport sau de o masina cu sofer pentru o scurta perioada de timp in capitala sau in aeroportul din Otopeni, poti conta pentru rent a car Bucuresti pe Rent-a-car-otopeni.ro

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro