RENEXPO® SOUTH EAST EUROPE A VII a ediție prima zi de succes

20 noiembrie 2014

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - cel mai mare târg și conferințe pe energie regenerabilă și eficiență energetică din România, și-a deschis porțile pentru a VII-a oară, azi 19 noiembrie 2014, la Sala Palatului. A VII-a ediție aduce în atenția vizitatorilor aproape de 100 companii naționale și internaționale din domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice.

Din 2008, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei și un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie și experți. Târgul oferă numeroase oportunități și soluții energetice pe o scară largă, atât pentru prezent cât și pentru viitor.

Târgul internațional vă așteaptă cu teme precum: energie solară, hidroenergie, biogaz, cogenerare, iluminat cu LED, eficiență energetică, energie din deșeuri, biomasă, case pasive, energie eoliană și altele. Printre obiectele expuse se vor număra: panouri fotovoltaice, machete de microhidrocentrale, machete de centrale de biogaz, cazane pentru peleţi, machete de centrale de cogenerare, miniturbine eoliene, webencon sistem performant de management al energiei şi multe altele.

RENEXPO® a obținut și în acest an sprijinul Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Durabile și este sponsorizat de compania RomNed-Vermeer din România.

Discursul festiv de deschidere a fost ţinut de Felicia RĂCĂŞANU -
Director General Adjunct în cadrul Departamentului pentru Energie, Guvernul României; Nicoleta ROŞU - Director al Departamentului de Schimbări Climatice din cadrul Miniterului Mediului şi Schimbărilor Climatice și Johann - Georg RÖHM, CEO Compania REECO, Germania.

A VI - a Conferință Internațională - Energia Solară în România s-a bucurat de un succes neaşteptat. Cei 80 de participanţi şi referenți au discutat despre teme ca: Strategia energetică, Schema de sprijin, Probleme legislative și de impozitare, Perspective; Finanțarea și Re-finanțarea proiectelor fotovoltaice; Planificarea proiectelor fotovoltaice: Standarde, Calitate; Fotovoltaice Inovative - Cele mai bune exemple practice și multe altele.

Printre referenții care au luat cuvântul la conferință se numără: Zoltan NAGY-BEGE - Membrul Comitetului de Reglementare din cadrul  ANRE; Ioan FAUR, Vicepreședinte Asociația Electricienilor din România; Ing. Matei NICOLAE, Ing. Cosmin SPĂTARU, ISPE România; Robert GHELASI, Expert financiar, Managing Partner Energie Finanzierung und Kapital; Dorin FLESERIU, Director General Delphi Electric SRL, România și alții.

Mâine și poimâine vă aşteptăm cu alte conferinţe și workshop-uri pe tema microhidroenergiei și eficienței energetice prin cogenerare, eficiența energetică în clădiri și forumuri pe biogaz, inovație și carieră în industria energetică.

Tot mâine - 20 noiembrie, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE acordă pentru a treia oară "RENERGY AWARD", prezentat în două categorii: unei Personalități Remarcabile și unei Tehnologii Inovatoare. Decernarea premiului va avea loc de la ora 13, la etajul 1 al Sălii Palatului, în Forum. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea câștiga un premiu, oferit de IPA CIFATT, Ro4europe.

Vă așteptăm să ne vizitați mâine între orele 9:00-17:00 și vineri între orele 9:00 - 15:00, la Sala Palatului din București!

Despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE (București):
Din 2008, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE creează în București la Sala Palatului, punctul de întâlnire Nr.1 pentru experți și persoane cheie pentru transfer de cunoștințe în domeniu. Este cel mai mare și important eveniment care revine în fiecare an cu expoziție, conferințe specializare, workshop-uri și evenimente conexe în sectorul energiilor regenerabile și eficienței energetice din România. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE vă ajută să deveniți independenți energetic, vă aduce în contact direct cu experți care știu să construiască o centrală de biogaz, este târgul pe hidroenergie al României și ajută țara să genereze energie curată pentru o tranziție către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltării acestui sector.

Despre REECO RO Expozitii S.R.L. și REECO Grup:
REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul târgurilor și conferințelor internaționale RENEXPO® South-East Europe (București) și ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile, eficienței energetice în construcții și renovare. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat anual peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 8 târguri și 60 de conferințe organizate anual în Germania și Europa. REECO are aproximativ 50 de angajați în 5 locații: Germania, Austria, Polonia, România, Serbia, Boznia și Herzegovina, iar în 2015 în Muntenegru și Albania, cu potențial de extindere în Macedonia și Croatia în 2016.

Contact presă:
Anca Oprea
PR&Communication Manager
REECO RO EXPOZIȚII SRL
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230919
Fax: +40 (0) 257-230998
[email protected]
www.reeco.eu

» Preluat de pe LivePr.ro - RENEXPO® SOUTH EAST EUROPE A VII a ediție prima zi de succes

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro