Reminder | conferinta nationala pentru auto-reprezentanti 2010

12 august 2010

12 august 2010, Timisoara

Fundaţia „Pentru Voi” are plăcerea de a invita persoanele cu dizabilităţi intelectuale, având calitatea de auto-reprezentanţi*, la cea de-a cincea ediţie a Conferinţei Naţionale cu tema Angajarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale: între oportunităţi şi provocari, care va avea loc la Mamaia, în perioada 31 august - 1 septembrie a.c.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Economia Socială - O şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”.

În cadrul conferinţei se vor dezbate următoarele teme: Care sunt dificultăţile pentru a obţine şi menţine un loc de muncă? Cum să comunic cel mai bine cu angajatorul meu? Cum ar trebui să comunice cei din jur cu mine? Ce este tutela şi cum mă afectează?

Dreptul la muncă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului iar accesul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale pe piaţa forţei de muncă este un pas important spre incluziunea socială şi facilitează accesul acestor persoane la viaţa comunităţii ca cetăţeni cu drepturi egale.

Notă: În contextul acestei conferinţe, prin auto-reprezentant înţelegem persoană adultă cu dizabilitate intelectuală, capabilă să ia decizii privitoare la sine şi să îşi exprime punctul de vedere.

ÃŽnscrierile se fac până cel târziu vineri, 20 august, prin completarea formularului online www.pentruvoi.ro. Pentru detalii nu ezitaÅ£i să ne contactaÅ£i la tel: 0256 228 062, e-mail: [email protected]. Persoana de contact: Alina Sima.

La conferinţă pot participa ca auto-reprezentanÅ£i doar persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Participarea este gratuită atât pentru auto-reprezentanÅ£i cât ÅŸi pentru ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Reminder | conferinta nationala pentru auto-reprezentanti 2010

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro