Reduceri de pana la 44% la Targul de Turism al Romaniei - Aerotravel Lufthansa City Center

19 martie 2012

Aerotravel Lufthansa City Center participa la Targul de Turism al Romaniei 2012 cu pachete de calatorie unice si reduceri de pana la 44% la produsele proprii.

Aleea Aerotravel situata in pavilionul C, 2-5, isi asteapta vizitatorii cu oferte speciale concepute pentru perioada targului. Astfel, toti participantii la targ vor avea ocazia sa afle informatii despre principalele pachete si destinatii Aerotravel: insula Skiathos, Croatia si Muntenegru, croaziere de lux, circuite exotice India, Bali, Mexic, Kenya&Tanzania&Zanzibar, India&Nepal, Thailanda&Cambodgia, dar si sa achizitioneze pachetele de calatorie la preturi reduse.


“Toate ofertele de la targ vor beneficia de preturi speciale, dar cele mai importante reduceri se vor aplica la produsele proprii comercializate prin tour operatorul nostru, Fabrica de Vacante. Insula Skiathos este un bun exemplu in acest sens. Avem exclusivitate pentru aceasta destinatie, iar in perioada targului oferim o reducere de pana la 44% la acest produs” declara Ema Condurache, marketing manager Aerotravel Lufthansa City Center.


La standul Aerotravel de la Targul de Turism al Romaniei vizitatorii au ocazia si sa-si expuna propriile fotografii de vacanta si sa castige premii. Toate fotografiile inscrise in expozitie, direct la stand, sau pe pagina de Facebook Aerotravel, participa la o tombola cu premii de vacanta: geanta de voiaj Lamonza, costume de baie Triumph si seturi de protectie solara Piz Buin. Mai multe detalii despre campanie sunt oferite direct la standul de la Romexpo sau pe pagina de Facebook Aerotravel http://www.facebook.com/aerotravel.ro.

Targul de Turism al Romaniei va reuni peste 200 de participanti pe o suprafata totala de 15.000 mp. Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: 15 - 17 martie 2012 intre orele 10.00 - 18.00; 18 martie 2012 intre orele 10.00 - 16.00.


Aerotravel Lufthansa City Center este activa pe piata romaneasca din 1998, iar din 2000 este parte a retelei internationale de agentii de turism Lufthansa City Center. Fiind parte dintr-un lant de 600 de agentii deschise in 77 de tari, Aerotravel asigura clientilor sai acces imediat la produse si servicii aproape oriunde in lume, la calitate garantata. La nivel national, Grupul Aerotravel este prezent in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara.


Cu peste 100.000 pasageri deserviti anual, Aerotravel Lufthansa City Center se situeaza in primele trei agentii de turism din tara ca cifra de afaceri. Oferind beneficii reale clientilor, de la tehnologia avansata si rapiditate in derularea proceselor pana la asistenta 24/7 si acces la toate ofertele existente pe piata, Aerotravel este o agentie solida, cu experienta si profesionalism dovedite.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro