Recrutare membri Consiliu de Administratie S.C. Compania de Apa S.A. Targoviste

Categorie: Comunicate de presa

FOX MANAGEMENT CONSULTANTS SRL, expert independent, specializata in selectia si recrutarea resurselor umane, desemnata sa deruleze procesul de recrutare pentru posturile vacante de membri ai Consiliului de Administratie al S.C. COMPANIA DE APA S.A. TARGOVISTE anunta inceperea procedurii de selectie.

Cerinte:

  1. Experienta anterioara in activitatea de administrare / management a unei intreprinderi publice profitabile sau a unei societati comerciale profitabile din domeniul de activitate al COMPANIA DE APA S.A. Cod CAEN 360 – Captarea, tratarea si distributia apei, Cod CAEN 370 – colectarea si epurarea apelor uzate; Cod CAEN 4322 – lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat; activitati similare ;
  2. Studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta;
  3. Atitudine pro-activa, indreptata catre rezolvarea problemelor;
  4. Capacitatea de a lua decizii si viziune pe termen lung in gestionarea unei intreprinderi;
  5. Gindire analitica si capacitatea de a gestiona eficient resursele.

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita un CV insotit de documentele doveditoare ale pregatirii si experientei profesionale pe adresa [email protected] in termen de 7 zile de la publicarea prezentului anunt, respectiv pana la data de 6 Aprilie 2015.Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.


Alte articole