Rasfate te cu o manichiura French de la Everly

Categorie: Comunicate de presa

Unghiile sunt o carte de vizita, iar o doamna care tine la propria imagine va stii sa tina cont de acest aspect si sa isi faca o programare la Everly, salonul din Bucuresti care isi rasfata clientele cu cele mai calitative servicii. Indiferent de momentul zilei, echipa de manichiuriste ale salonului Everly le invita pe toate doamnele si domnisoarele care isi doresc o manichiura impecabila si rezistenta sa apeleze la serviciile ireprosabile, oferite de Everly.

De ce manichiura French este mereu la moda?

Un tip de manichiura care nu isi pierde niciodata din farmec, manichiura French este si una dintre cele mai vechi forme de aranjare a unghiilor. Salonul Everly va recomanda manichiura French deoarece:

  • Este potrivita oricarui eveniment sau moment al zilei; datorita simplitatii sale, manichiura pentru femei French este adecvata atat unor situatii cotidiene, precum lookul office, dar si in cazul unor evenimente speciale, precum cocktail-uri, gale, nunti si alte momente in care trebuie sa adoptati un look elegant;
  • Culorile calde pe care manichiuristele de la Everly le vor folosi in cazul manichiurii French se vor potrivi oricarui tip de ten si culorii acestuia; de regula, nuantele lacurilor obisnuite sunt crem, roz pal si alb, insa in cazul in care clienta va opta pentru niste tonuri de culoare mai indraznete, echipa Everly ii va veni in intampinare cu cele mai bune sfaturi;
  • Manichiura French, la femei, este cea mai eleganta forma de aranjare a unghiilor; atata timp cat este realizata corect, aceasta va fi cea mai frumoasa si fina metoda de colorare a unghiilor; printr-o tehnica speciala, echipa Everly are grija sa foloseasca cele mai calitative tehnici si oje, astfel incat rezultatul final sa fie cel mult asteptat de clienta.

Manichiura French, pentru orice forma a unghiilor

Indiferent de forma unghiilor pe care o aveti, manichiuristele salonului Everly vor avea grija ca stilul French al manichiurii sa se potriveasca perfect particularitatilor fiecarei cliente. Profesionalismul, atentia la detalii, precum si migala cu care executa fiecare serviciu de cosmetic sunt cateva dintre motivele pentru care orice doamna sau domnisoara ar trebui sa aleaga serviciile Everly.

Oferiti-va un cadou special si apelatii la serviciile de manichiura de la Everly!

DESPRE salonul de infrumusetare Everly

Everly este salonul de infrumusetare care pune la dispozitia clientilor o gama variata si bogata de servicii, astfel incat fiecare vizita sa fie un prilej de rasfat si relaxare. Cu o echipa de profesionisti in spate, salonul Everly foloseste cele mai calitate produse, pentru ca si cele mai exigente cerinte sa fie mereu multumite.

Printre cele mai importante servicii oferite de Everly, se numara: coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, masaj, tratamente faciale, barber shop si servicii speciale pentru mirese. Pentru programari, ii gasiti pe cei de la Everly la sediul salonului, din Bulevardul Decebal, nr. 17, Bucuresti, sector 3 sau la numarul de telefon, 0730 19 19 67.

###

» Preluat de pe LivePr.ro
Rasfate te cu o manichiura French de la Everly


Alte articole