Raiffeisen Bank România a decis să meargă înainte doar cu Visa ca partener de carduri. Zdenek Romanek, CEO, Raiffeisen: Am format un parteneriat strategic nou cu Visa, cu care cooperăm de mult timp. Am decis să mergem mai departe cu acest parteneriat

Raiffeisen Bank România a decis să meargă înainte exclusiv cu Visa ca partener de carduri, ceea ce înseamnă că banca va emite noi carduri pentru clienţii care au deja carduri Raifeisen Bank de la Mastercard, au explicat reprezentanţii băncii în cadrul unei conferinţe organizate de Raiffeisen Bank. Deşi clienţii vor primi carduri noi cu sigla Visa, beneficiile vor rămâne aceleaşi, iar banca nu va percepe nici un cost pentru emiterea noilor carduri.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Raiffeisen Bank România a decis să meargă înainte doar cu Visa ca partener de carduri. Zdenek Romanek, CEO, Raiffeisen: Am format un parteneriat strategic nou cu Visa, cu care cooperăm de mult timp. Am decis să mergem mai departe cu acest parteneriat".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro