Puterea relatiilor de afaceri exersata la maximum la Cluj Napoca Business Days

Cea de-a saptea ediție din suita de evenimente Business Days, cea mai importantă conferință dedicată mediului de afaceri din România, va avea loc la Cluj-Napoca în 27-28 iunie și va fi găzduită de Grand Hotel Italia începând cu ora 9:00. La Cluj-Napoca, Business Days își propune să reunească peste 500 de participanți antreprenori, manageri, consultanți, specialiști, 100 de speakeri, antreprenori în serie, business angels, manageri din companii de top, antreprenori de succes din Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timișoara, București, si Europa. Structura evenimentului va include 4 conferinte, 16 workshopuri tematice, 4 mese rotunde și patru sesiuni de business networking.
Temele ce vor fi abordate în cadrul ediției de la Cluj-Napoca, includ tematici de actualitate dezbătute în conferințe ca: Viitorul - noi provocări pentru mediul de afaceri, Succesul în noua paradigmă economică, Antreprenoriat și management de succes, Leadership în vremuri tulburi, la mese rotunde orientate pe: Strategii antreprenoriale, Outsourcing - sau cum să-ți alegi consultantul potrivit, PR și comunicare în vremuri tulburi, Managementul modern al resurselor umane, în workshopuri cu o aplicabilitate practică imediată: Business Agility, Business Games, Decizii inteligente în afaceri. Cum te ajută tehnologia în acest sens?, e-commerce, Puterea relațiilor în afaceri. Stategii de business networking, Managementul riscurilor în proiecte, Strategii de planificare financiară, Negocierea cu clienții dificili, Public speaking pentru antreprenori si manageri, Analiza competiției și strategii de poziționare pe piață, Leadership și motivarea echipei, Strategii de vânzare în social media, Legile Afacerilor. Fiscalitate. Dreptul muncii. Contractare etc.
Pe durata celor două zile ale evenimentului cei interesați pot participa la:
4 conferinte
16 workshopuri tematice
4 mese rotunde- dezbatere-moderata
4 sesiuni de business networking:
sesiune de tip open
sesiunie de tip microîntâlniri
sesiune de coaching
VIP networking
-expoziție tematică
-degustare de vinuri celebre și prezentare de modă oferită de casa de modă clujeană, Guara
Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa: http:/cluj-napoca.businessdays.ro/program/
Modalitățile de acces la eveniment sunt flexibile și variate, costurile de participare pornind de la 50 Euro (acces la un singur workshop) și până 100 Euro (tichet Acces full 2 zile – acces complet la conferințe și workshop-uri și la toate manifestările satelit).
Pentru înscriere, poate fi accesată adresa: http://cluj-napoca.businessdays.ro/inscriere/ 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro