Puncte forte Passat Variant: ergonomie si calitate

6 septembrie 2010

Valori durabile
Conceptul de executie mixta deosebit de exigent al caroseriei, din otel de rezistenta superioara , componentele cu forma rigida si constructia usoara bine profilata ofera avantaje pentru Passat Variant atat in ceea ce priveste siguranta, cat si comportamentul la vibratii. Prin rezistenta statica la torsiune, depaseste cu 57 de procente nivelul obtinut de cel mai bun predecesor si impune un nou standard pentru aceasta clasa.

Precizie cu forme desavarsite
Finisarea excelenta a caroseriei se vede, dar se si aude. Rosturile si interspatiile minime nu asigura doar un aspect impresionant, de caroserie turnata dintr-o bucata, Passat Variant se impune si prin acustica foarte placuta. Rezultate optime sunt obtinute si in ceea ce priveste zgomotul interior. Pentru caroseria zincata, dealerul dumneavoastra Volkswagen va ofera o garantie de 12 ani.

Detalii perfecte
Pentru a accentua distinctia modelului Passat Variant, chiar si in cadrele usilor se regaseste linia dinamica a designului exterior – un rafinament remarcabil. Un avantaj deosebit pentru confortul dumneavoastra este oferit de sudura cu raza laser de mare precizie. Astfel, decupajele usilor sunt vizibil mai mari, iar accesul la bordul modelului Passat Variant este mult mai comod.

Sportiv si versatil: cele patru propulsoare pe benzina
Patru motorizari diferite pe benzina sunt disponibile pentru Passat Variant: Propulsorul de 1,6 l cu 4 cilindri este disponibil in versiunea de 75 kW (102 CP). Noile motorizari TSI dezvolta 90 kW (122 CP) si 118 kW (160 CP). Un motor V6 FSI completeaza oferta pentru clasa superioara. Motorul de varf cu tractiune integrala 4MOTION dispune de o capacitate cilindrica de ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Puncte forte Passat Variant: ergonomie si calitate

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro