Protejeaza ti persoanele apropiate si bunurile materiale cu sistemele de detectie pentru incendiu de la Inicinstal

5 aprilie 2016

Inicinstal este un magazin online, care, de-a lungul a doua decenii de experienta, s-a specializat in furnizarea sistemelor de detectie pentru incendiu. Producatorii de sisteme de detectie pentru incendiu comercializati de Inicinstal sunt printre cei mai importanti de pe piata.

Scopul acestor sisteme consta in detectarea inceputului de incendiu in spatiile in care sunt montate si in alarmarea personalului, a echipajelor de pompieri sau a oricaror persoane aflate in zona unde incendiul s-a produs, adica consta in asigurarea sigurantei oamenilor sau a bunurilor materiale.

Echipamentele furnizate de Inicinstal.ro sunt echipamente care au un nivel inalt din punct de vedere tehnologic, se opereaza usor si sunt produse de urmatoarele branduri:

· Bentel

· Teletek

· Global Fire

· Wizmart

Ce caracteristici tehnice si ce functii au sistemele de detectie pentru incendiu comercializate de Inicinstal?

identificarea originii incendiului, prin detectarea formelor sub care acesta poate sa apara (scanteie, flacara, fum, etc.) constituie cea mai potrivita metoda de protectie impotriva incendiului intrucat ofera posibilitatea stingerii sale inaintea extinderii, adica inaintea unei situatii cu repercursiuni dezastruoase.

In gama de sisteme de detectie pentru incendiu a celor de la Inicinstal.ro se gasesc echipamente complete de detectie a incendiului, iar acestea constau in urmatoarele:

· Butonul adresabil, care poate functiona la temperaturi cuprinse intre -10grade Celsius si + 55 grade Celsius

· Centrala adresabila, care semnalizeaza incendiul in cladirile mari, depozite, spatii comerciale sau in alte spatii de dimensiuni mari si medii. O astfel de centrala este programabila, are 250 de module de detectoare si 30 de detectori

· Soclu de detector retresabil

Butonul adresabil poate fi utilizat atat in spatiile inchise cat si in cele deschise, datorita carcasei care ii asigura protectia, temperatura de functionare a acestuia este cuprinsa intre -25oC si + 700C si poate fi prevazut cu un led care semnalizeaza statusul situatiei. Preturile unui buton adresabil variaza in functie de producator, temparaturile la care poate sa functioneze, specificatiile tehnice. Cei de la Inicinstal ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs.

O centrala adresabila reprezinta componenta principala a unui sistem de detectie pentru incendiu. Functiile sale constau in receptionarea semnalelor de la detectoarele conectate, declansarea alarmei acustice, atat local, cat si la distanta, iar in cazul in care semnalele corespund unei situatii de alarma, indica precis originea focului prin intermediul LCD-ului cu care este prevazuta. De asemenea, centrala adresabila poate inregistra tot acest flux de informatii si transmite semnale de alarma catre unitatile de pompieri. Centralele comercializate de Inicinstal au o garantie de 3 ani.

Cum se poate achizitiona un sistem de detectie pentru incendiu?

Produsele din gama magazinului online Inicinstal se pot comanda telefonic, online sau prin e-mail. Pentru livrarea coletului este necesara completarea unor campuri cu privire la datele personale, locul unde se doreste livrarea comenzii si la metoda de plata, care poate fi de tip ramburs (suma se achita agentului care se ocupa cu livrarea), numerar (in cazul in care achizitionati produsul direct de la reprezentanta) sau printr-un card de debit.

Pentru informatii suplimentare puteti sa apelati la numarul de telefon 0743.156.330» Preluat de pe LivePr.ro
- Protejeaza ti persoanele apropiate si bunurile materiale cu sistemele de detectie pentru incendiu de la Inicinstal

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro