Protejati-va impotriva factorilor externi cu mastile Old Skipper!

Categorie: Comunicate de presa

Dupa cum bine se stie, situatia in tara nu este una tocmai roz. Populatia se lupta acum cu un virus care a facut zeci de mii de victime in toata lumea. In incercarea de a stopa raspandirea coronavirusului, autoritatile recomanda iesirile cat mai rare si pastrarea distantarii sociale.

Este o perioada in care fiecare trebuie sa respecte niste reguli de igiena esentiale pentru ca situatia sa nu ia o mai mare amploare. Nu este vorba doar sa va protejati pe voi de acest virus, ci sa ii protejati si pe ceilalti.

Aceasta pandemie a starnit un val de panica in randul populatiei, fiecare incercand sa isi asigure toate cele necesare in aceasta perioada, incepand de la alimente si terminand cu produsele necesare protectiei impotriva virusului. Aceasta panica nu a facut decat sa se ajunga la stocuri limitate in ceea ce priveste in special mastile de protectie, manusile si produsele de dezinfectare.

Mastile de protectie – la mare cautare in aceasta perioada

Masca de fata a devenit esentiala in lupta impotriva factorilor ce pot imbolnavi. Sunt unele localitati de pe teritoriul Romaniei unde purtarea acesteia a devenit obligatorie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun si aici este vorba despre localitatile aflate in carantina.

Dupa cum s-a mentionat mai sus, stocurile de masti de protectie au devenit din ce in ce mai limitate in cadrul farmaciilor si magazinelor. Asadar, producatorii au incercat sa mareasca productia acestora din ce in ce mai mult.

Magazinul online Old Skipper a introdus recent in oferta sa, pe langa renumitele bratari pe care le produce, masti de protectie din bumbac. Acest lucru a fost ca un raspuns prompt la nevoia acuta a populatiei tarii de a se proteja si de a-si putea asigura cele necesare protectiei impotriva coronavirusului.

Accesand site-ul oficial al magazinului, veti regasi diverse modele de masca de fata grupate in 3 categorii: masca pentru ea, masca pentru el si set pentru familie. Aceste masti de fata au filtru si sunt lucrate din bumbac 100%, fiind reutilizabile si putand fi spalate la masina ori de cate ori este nevoie. Mastile de protectie oferite de Old Skipper sunt confectionate din 4 straturi de bumbac in zona gurii si a nasului si au un filtru de protectie intre acestea, protejand impotriva prafului, a frigului, a particulelor mici din aer, a polenului si a multor altor factori externi daunatori.

Asadar, desi magazinul Old Skipper este bine cunoscut pentru bratarile unice pe care le produce, acum va puteti achizitiona si masti de protectie de calitate din cadrul acestuia accesand site-ul oficial si plasand comanda online.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Protejati-va impotriva factorilor externi cu mastile Old Skipper!


Alte articole