Promotions 360 - singurul eveniment local dedicat promotiilor revine cu cea de-a doua editie

13 septembrie 2012

Pe 11 - 12 octombrie 2012 se va desfasura cea de-a doua editie Promotions 360, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, singura conferinta locala de marketing dedicata promotiilor, care va oferi informatii despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu si studii de caz relevante pentru a intelege eficienta si rezultatele promotiilor si modul in care pot fi implementate in avantajul produsului si companiei.

Organizat de Evensys, evenimentul va reuni specialisti ce vor discuta cele mai noi tendinte din domeniu si strategii pentru o integrare de success a promotiilor in planul de marketing. Promotions 360 este dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail si isi propune sa le ofere multiple oportunitati de invatare si networking.

Pe langa interactiunea cu expertiza locala participantii vor avea ocazia sa discute strategii promotionale cu dr. Ana Cruz (Strategic Brand Management Module Leader, Execmba Programme, University of Sheffield). Ana Cruz este Profesor la Universitatea din Sheffield, predand Brand Management, precum si consultant in strategie de marketing. Are diploma de doctorat in brand management si peste 10 ani de experienta in marketing, detinand un palmares de premii castigate pentru campaniile sale.

Prima zi a evenimentului, 11 octombrie, va include conferinte despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu precum si studii de caz pentru a intelege modul in care promotiile pot fi implementate in avantajul produsului sau al companiei. Pe 12 octombrie profesionisti cu experienta vor sustine 2 workshopuri intensive: "Marketing integrat in social media pentru companii de Retail si FMCG" si "Un plan de succes pentru strategia promotionala".

Printre invitatii la conferinta se numara nume importante precum:

Maia Novolan (Director General, Syscom Digital), Marian Seitan (Director General, Mediapost Hit Mail), Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), Elena Apostol (Marketing & Communication Manager SEAT, Porsche Romania), Lorand Balint (Partner Platypus Group, Associate Professor MBA Romano – Canadian), Sorin Dinuta (Marketing Planning Manager, AVON Romania), Camelia Popescu (Advertising Manager, Cora Romania), Alexandra Cojocaru (Senior Client Service, Unlock Research), Ioana Bobe (Senior Qualitative Researcher, Unlock Research).

Promotions 360 este organizat de Evensys in parteneriat cu Mediapost Hit Mail si Syscom Digital.
Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.promotions360.ro. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro