Proiecte imobiliare de 750 milioane de euro, in urmatorii cinci ani

26 aprilie 2007

Compania Star Proiect Development, detinuta de omul de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, intentioneaza sa construiasca pe parcursul a cinci ani peste 7.000 de apartamente, care vor costa peste 750 milioane de euro. "Lucram la proiectarea unui complex de 1.700 de apartamente in zona Plumbuita din Bucuresti, in care vom investi peste 280 milioane de euro. Vom intra cu proiecte rezidentiale si pe pietele din Constanta, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara. Intentionam ca, in cinci ani, sa derulam proiecte de peste 750 milioane de euro, reprezentand mai mult de 7.000 de apartamente, a declarat agentiei MEDIAFAX, George Padure.

In fiecare dintre aceste proiecte omul de afaceri detine participatii cuprinse intre 30% si 50%. El a aratat ca banii cu care contribuie provin in principal din credite bancare.

Star Proiect Development a anuntat miercuri, oficial, proiectul Metropolis Rezidence din zona Pietei Chibrit din Bucuresti, a carui constructie va incepe in luna mai.

Ansamblul cuprinde 276 de apartamente, valoarea proiectului fiind estimata la peste 45 de milioane de euro.

Proiectul include trei cladiri, dintre care doua au cate 13 etaje, iar ce-a de-a treia 18 etaje, care vor insuma o suprafata construita de aproape 37.000 de metri patrati.

Apartamentele, ale caror preturile de vanzare pornesc de la 1.080 de euro metrul patrat, vor fi date in folosinta in trimestrul trei al anului viitor.

Constructorul Metropolis Rezidence este compania All Plan Construction, iar proiectantul este firma Arhitect Consult.

Sursa: Mediafax

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro