Produse online Vans in Romania doar la B Mall ro

Categorie: Comunicate de presa

Istoria acestor tenisi incepe undeva prin 1966 cand Paul Van Doren si-a deschis un magazin specializat in incaltaminte din panza si cauciuc in Anahem, California. Acest brand s-a nascut in urma unei frustrari de la fabrica de incaltaminte la care lucra deoarece tot profitul il aveau retailerii.
La Vans, un lucru interesant era ca te duceai dimineata sa-ti comanzi o pereche si o puteai ridica dupa-amiaza. Un alt atu era ca au fost in locul potrivit la momentul potrivit. Pe la sfarsitul anilor ’60 a avut loc explozia skater-ilor si acesti tenisi, erau special facuti pentru ei.
Ori de cate ori ai vrei sa afisezi un aer retro poti incalta o pereche de tenisi Vans de la Boutique Mall si vei vedea diferenta.
Ca si o curiozitate o pereche de Vans in 1966 costa 2,59$, iar acum 45,00$.
De purtat merg aproape la orice tinuta pentru ca totul tine de creativitatea si personalitatea ta.
Ca si modele vei putea gasi varianta cu elastic si cea cu siret. Tenisii Vans Pritchard reprezinta o noua viziune in lumea incaltarilor din panza, atingand acea flexibilitate pe care generatia tanara si-o doreste.
Vans Pritchard pot fi purtati in timpul zilei atunci cand adolescentul entuziast, dornic de aventura urbana, vrea sa cucereasca cu skateboard-ul lui cat mai multe alei si trepte. In acelasi timp, datorita finetii lor, tenisii pot fi alegerea corecta si cu stil a tanarului ce si-a propus sa petreaca o noapte alba in locurile cool ale orasului.
Boutique Mall va propune produse online Vans in Romania la preturi de outlet! Viziteaza magazinul B-Mall pentru a gasi produse Vans Romania online! Preturi de outlet la orice produs Vans online doar la Mall Boutique!

» Preluat de pe LivePr.roProduse online Vans in Romania doar la B Mall ro


Alte articole