Prin amanarea alarmelor puteti ajuta fundatiile de caritate

29 octombrie 2014

Este vorba despre noua aplicatie iCukoo, prin intermediul careia utilizatorii pot alege o organizatie caritabila dintr-o lista predefinita, precum si suma de bani pe care doresc sa o doneze, de fiecare data cand apasa butonul „Amanare alarma”.

Aplicatia iCukoo a fost dezvoltata de compania Chelsea Apps Factory, care a ales cinci organizatii partenere pentru a beneficia de acest program: Fundatiile pentru Cancerul de prostata si pentru Parkinson din Regatul Unit, Centrele Maggie de ingrijire a bolnavilor de cancer, fundatia de caritate pentru reducerea analfabetismului National Literacy Trust  si Fundatia pentru copii Starlight.

Persoanele care vor descarca aplicatia de pe iTunes pot alege una dintre cele trei fundatii si suma aferenta fiecarei amanari a alarmei. Dupa ce se va strange o anumita suma, de exemplu 1 £, utilizatorii vor fi intrebati daca doresc sa o doneze sau asteapta sa colecteze mai multi bani.

„La inceput, vom pastra o mica parte din donatii pentru a acoperi cateva costuri de administrare si consolidare a aplicatiei, dar in realitate fundatiile de caritate vor fi adevaratii beneficiari”, a declarat Rachael Holtzberg, director strategic al Chelsea Apps. Aceasta a adaugat faptul ca deocamdata nu s-au stabilit obiective concrete, in cifre exacte, in ceea ce priveste suma donatiilor primite de la utilizatorii iCukoo.

Sursa: Third Sector

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro