Primul targ de apartamente de lux, la inceputul anului viitor

1 septembrie 2006

Cei care sunt in cautarea unui apartament "de vis", pot vizita "Targul de apartamente Condominius 2007", care va fi organizat in perioada 15-18 Februarie 2007 la World Trade Plaza Bucuresti. De mentionat ar fi faptul ca este primul targ specializat organizat in Romania. Initiativa deschiderii unui astfel de eveniment a venit... ca urmare a dezvoltarii explozive a pietei imobiliare romanesti de apartamente noi si complexuri rezidentiale de tip «condominium», in ultimii ani. De asemenea, s-a avut in vedere si interesul constant manifestat de investitorii romani si straini pentru acest domeniu.

Targul isi propune sa reuneasca, intr-un spatiu modern si stilat, firme ce-si desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, precum si din domeniul financiar-bancar, asigurarilor de locuinte si amenajarii acestora. Cu alte cuvinte, "Targul de apartamente Condominium 2007" reprezinta o excelenta posibilitate de promovare si prezentare a serviciilor si produselor imobiliare si financiare celor interesati de a-si achizitiona o locuinta noua.

Timp de patru zile, expozitia va reprezenta un pol de interes pentru cei care doresc sa-si achizitioneze un spatiu confortabil, modern si stilat intr-un ansamblu rezidential prin oferte de locuinte, financiar-bancare, solutii tehnologice si dotari de ultima ora. Evenimentul va cuprinde si o sectiune de conferinte de profil, care isi propune sa reuneasca developerii, agentiile imobiliare, institutiile financiare, furnizorii de echipamente si accesorii adecvate utilarii apartamentelor, cu scopul gasirii de solutii comune de colaborare.

Evenimentul va fi organizat de ProActive Business Communication si Plus Media, doua companii de Relatii Publice care organizeaza evenimente, conferinte, seminarii, targuri si expozitii.

Nicoleta Margineanu
[email protected]

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro