Primul roman membru in Consiliul ACCA, este director la KPMG

15 mai 2008

Cea mai mare asociaţie internaţională care oferă calificări profesionale financiare şi de business - Association of Chartered Certified Accountants (ACCA-UK) - a ales recent 10 noi membri în Consiliu, printre care, în premieră în istoria de 100 de ani a instituţiei, şi o persoană din România, Laura Perrin, director la firma de consultanţă KPMG România. ACCA-UK oferă calificări profesionale în peste 170 ţări şi este guvernată de un Consiliu format din 36 de membri ACCA. Potrivit KPMG România, dintre cei 23 de candidaţi pentru cele 10 locuri, toţi profesionişti cu experienţă din întreaga lume, Laura s-a clasat pe locul doi ca număr de voturi.

'Sunt onorată de faptul că membrii ACCA mi-au acordat încrederea necesară pentru ocuparea acestei funcţii. Aceasta încununează activitatea pe care o desfăşor cu pasiune de peste opt ani de zile, fiind implicată activ în pregătirea studenţilor în vederea susţinerii examenelor de ACCA şi făcând parte din echipa de traineri profesionişti ai KPMG din regiunea Europei Centrale şi de Est, obţinând astfel experienţa si înţelegerea nevoilor de instruire necesare pentru a reprezenta la cel mai înalt nivel interesele studenţilor şi ale membrilor ACCA', a declarat Laura Perrin.
           

La rândul său, Şerban Toader, senior partner al KPMG în România, a menţionat că ACCA a acordat KPMG cea mai înaltă distincţie la nivel regional - ACCA Approved Employer, Platinum level, atestând astfel programele companiei de training şi asistenţă tehnică în concordanţă cu standardele impuse de ACCA.
           

'Membrii ACCA au aceeaşi pregătire şi respectă aceleaşi standarde profesionale oriunde s-ar afla în lume, deci sunt absolut egali indiferent de ce ţară sau regiune aparţin. Cu toate acestea în cazul premierei alegerii unui membru din Europa Centrală şi de Est în Consilul ACCA consider că este important să subliniez apartenenţa Laurei la regiunea noastră deoarece cred că votul acordat de membrii ACCA din întreaga lume şi reprezentarea unui profesionist din România la conducerea celei mai mari asociaţii profesionale contabile din lume demonstrează o maturitate a pieţei serviciilor financiare din România şi vine să confirme rolul şi vizibilitatea profesionistului financiar la nivel
micro şi macroeconomic', a declarat Andreia Manea - director ACCA România, Bulgaria şi Moldova.
           

ACCA oferă cea mai cerută calificare profesională financiară şi de business la nivel internaţional. Cu 325.000 de studenţi şi 122.000 de membri în 170 de ţări, ACCA este cel mai mare corp profesional contabil la nivel internaţional care are în acelaşi timp şi cea mai rapidă creştere acţionând în interes public, în colaborare cu organismele profesionale locale, pentru a întări profesia contabilă şi pe cea financiară în ţările unde se află membrii şi studenţii săi.
           

Reputaţia ACCA se bazează pe cei peste 100 de ani de experienţă în furnizarea de calificări contabile şi financiare. Există 80 de birouri locale ACCA în întreaga lume - în România, biroul local s-a înfiinţat în martie 2006 şi reprezintă un număr de 3200 de membri şi studenţi.

ROMPRES

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro