Preturi reduse de toamna la BCA | Mesteru Manole

Categorie: Comunicate de presa

Informatii despre BCA

Blocurile BCA sunt realizate din nisip, ciment, var, apa si aer. Practic, acest material este realizat numai cu ajutorul elementelor naturale. Dupa adaugarea acestor „ingrediente”, compozitia este umflata si intarita si, in cele din urma, taiata in diferite forme si dimensiuni.

Acest material poate fi utilizat pentru peretii interiori si exteriori ai diferitelor tipuri de cladiri pentru uz civil si industrial. Prin urmare, in functie de proiectul utilizat, materialul este produs sub forma de caramizi, panouri de perete, panouri de podea si panouri de acoperis.

Daca folosesti acest material, cladirea ta va fi rezistenta

Avand in vedere faptul ca are capacitati foarte bune de izolare termica, BCA poate fi considerat un material economic, deoarece structura corespunzatoare nu necesita materiale de izolare termica suplimentare. In plus, faptul ca acest material este usor de asamblat, astfel incat forta de munca nu este foarte costisitoare, promoveaza pe deplin economia financiara. In plus, deoarece poate economisi timp, versatilitatea acestui material se datoreaza faptului ca poate fi utilizat atat in ​​interior, cat si in exterior. Ai aici o gama accesibila: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/bca
bca
In plus, avand in vedere rezistenta ridicata si greutatea redusa, acest material este una dintre cele mai bune solutii pentru constructii in zone cu riscuri ridicate de cutremur. In plus, acest material BCA este greu de degradat, deci este foarte durabil.

Iata si alte detalii aditionale despre acest material avantajos

Materialul nu va arde si nu va lua foc. Prin urmare, structura din BCA este inca una durabila si reprezinta o alegere de top. Mai mult, nu elibereaza deloc gaze toxice, acest lucru se datoreaza faptului ca nu sunt instalate alte materiale izolante. De asemenea, trebuie sa stiti ca acest material este complet anorganic si, prin urmare, nu va arde.

Pe langa faptul ca nu arde, acest material are si o buna rezistenta la cutremure si inundatii. Mai mult, razele soarelui nu vor afecta deloc acest material. Te vei bucura de acest BCA o buna perioada de timp!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Preturi reduse de toamna la BCA | Mesteru Manole


Alte articole