Premiera mondiala la standul Goodyear Dunlop de la targul REIFEN din Germania

TÜV SÜD Automotive, una din organizatiile de testare si certificare auto de top din Europa, a confirmat ca performanta noilor anvelope concept de la Goodyear Dunlop este cotatia ‘A’ atat la capitolul aderenta pe carosabil umed cat si la capitolul rezistenta la rulare potrivit noului tip de gradare de pe noua eticheta UE pentru anvelope.
Goodyear Dunlop prezinta cele doua anvelope la standul sau din cadrul targului international de anvelope REIFEN din Essen, Germania, iar dupa cum a precizat Xavier Fraipont, Director pentru Tehnologia Anvelopelor de Consum EMEA, compania este încantata sa primeasca aceasta confirmare: “TÜV SÜD Automotive a confirmat gradarea de exceptie conform noii etichete UE a anvelopelor concept Goodyear EfficientGrip AA Edition si Dunlop Sport BluResponse AA. Din moment ce noua legislatie UE cere producatorilor sa îsi certifice singuri anvelopele în conformitate cu o serie vasta de specificatii UE sofisticate, suntem foarte încantati sa avem rezultatele reconfirmate de o astfel de organizatie extrem de reputata si una din liderii de certificare si testare din industria auto.”
De la 30 mai producatorii de anvelope pot comunica voluntar performanta anvelopelor lor în acord cu noua eticheta UE, care ierarhizeaza anvelopele dupa trei criterii importante – rezistenta la rulare, aderenta pe carosabil umed si nivelul zgomotului exterior. Aceasta este similara sistemului de gradare si ierarhizare a eficientei energetice pe care consumatorii îl cunosc de pe produsele electrocasnice. De la 1 noiembrie noua eticheta va deveni obligatorie pentru toate anvelopele produse începand cu 1 iulie 2012.

Pentru a primi constant cele mai noi stiri despre noua eticheta UE pentru anvelope, cei interesati pot intra în legatura directa pe Facebook accesand www.facebook.com/eutyrelabel, pe Twitter la www.twitter.com/eutyrelabel sau pe YouTube la www.youtube.com/eutyrelabel
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro