Povestea lui Alin Dobre: De la primii dovlecei în 2017 la 10 hectare cultivate cu ardei, castraveţi, vinete, ceapă şi verdeţuri în 2025 în Călugăreni, toate certificate ecologic

21 octombrie 2025

Drumul legumelor e­co­lo­gice - din pă­mânt până la raft şi apoi în far­furia românilor - înce­pe în sere şi solarii, unde sunt crescute fără tra­tamente chimice, iar dău­nătorii sunt contro­laţi prin me­tode biologice.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Povestea lui Alin Dobre: De la primii dovlecei în 2017 la 10 hectare cultivate cu ardei, castraveţi, vinete, ceapă şi verdeţuri în 2025 în Călugăreni, toate certificate ecologic".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro