Povestea de bucătar a lui Cezar Munteanu începe – complet neaşteptat – în Ministerul Afacerilor Externe. Un parcurs sinuos l-a condus la actualul său proiect de suflet, Chef Atelier, un restaurant select din Bucureşti

12 aprilie 2024

Cezar Munteanu face parte dintre acei puţini oameni care au ştiut încă din copilărie ce vor să (se) facă în viaţă. A jonglat cu ingredientele în bucătărie încă de când era un puşti, iar la cincisprezece ani, după ce a reuşit să gătească o piersică la cuptor cu îngheţată (peach melba) care a impresionat publicul, a decis că vrea să devină bucătar

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Povestea de bucătar a lui Cezar Munteanu începe – complet neaşteptat – în Ministerul Afacerilor Externe. Un parcurs sinuos l-a condus la actualul său proiect de suflet, Chef Atelier, un restaurant select din Bucureşti".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro