Pop-Up Spider – fa-te vizibil cu serviciile de la Marele Print!

Categorie: Comunicate de presa

Tu stii ce este un pop-up spider?

Sistemul Pop-Up Spider de la Marele Print este un sistem de afisaj portabil la scara larga pentru uz intern. Are un aspect profesional si este potrivit in special pentru aspectele expozitionale, demonstratii, conferinte, sedinte, lansari de produse etc. Forma afisajului publicitar Pop-Up este usor curbata. Este realizat dintr-o structura metalica usoara, extensibila si stabila, in forma de stea, pe care un produs personalizat aranjat sub forma de banda este conectat printr-o banda magnetica.

Sistemul de afisare indoire Pop-Up este un sistem profesional care poate asigura expunerea suprafetei imprimate de 274×230 cm in timp ce se asambleaza si se demonteaza usor si rapid.
pop-up spider
Principalele avantaje ale sistemului pop-up sunt: ​​suprafata mare de afisare a pieselor tiparite, viteza de asamblare si demontare fara scule (aproximativ 10 minute), portabilitate ridicata si spatiu de stocare redus.

Apeleaza la serviciile Marele PRINT!

Expozantii care aleg sa foloseasca pop-up Spider pentru a-si completa decorarea standului nu vor regreta.

Datorita dimensiunii sale, este asigurata eficienta utilizarii ferestrelor pop-up Spider pentru a transmite mesajul dorit! Si timpul si resursele de energie necesare pentru instalarea acestuia ar trebui sa fie cat mai mici posibil.

In acelasi timp, sisteme de tip pop-up spider pot fi utilizate cu succes in multe alte tipuri de spatii si medii: sali de sedinte, centre comerciale, evenimente de lansare, targuri, intalniri de afaceri etc.

Portabilitatea si durabilitatea sistemului fac din Pop-up o solutie atragatoare, iar aspectul atragator al peretelui este conceput pentru a inspira incredere si profesionalism si va produce efectul vizual dorit.

Cat timp dureaza montarea?

Doua perechi de maini calificate pot instala o fereastra pop-up in doar 10 minute. Sistemul este echipat cu o punga de ambalare robusta, usor de transportat si depozitat. Atata timp cat este pastrat in stare buna si utilizat in conformitate cu instructiunile de asamblare si demontare, acest pop-up spider poate fi utilizata timp de cativa ani.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Pop-Up Spider – fa-te vizibil cu serviciile de la Marele Print!


Alte articole