Pompa submersibila – de la o nevoie pe moment la o investitie cu beneficii pe termen lung!

Categorie: Comunicate de presa

 

 

Publicul roman, atunci cand vine vorba de alimentarea propriei locuinte cu apa este fie avantajat, fie dezavantajat. Avantajati sunt romanii care locuiesc in apropierea unui rau, moment in care nivelul apei dintr-un put sau dintr-o fantana poate fi de doar 1-2 metri sub nivelul solului. Dezavantajati sunt cei ce stau la altitudini mai mari, loc in care apa se afla la mare adancime, iar pentru a extrage eficient apa din panza freatica au nevoie de echipamente specifice. Shop Einstal le poate veni in ajutor in acest sens.

Pe piata de profil exista o multime de pompe submersibile. Vorbim de diversitate care, deseori, are tendinta de a le pune bete in roate celor ce urmeaza sa achizitioneze un astfel de produs. O mare parte dintre potentialii clienti au alegerile incetinite si din cauza faptului ca nu stiu spre ce se isi indrepte mai exact pasii – pompa submersibila sau hidrofor.

De ce publicului ii este recomandat sa isi indrepte pasii spre o pompa submersibila?

Exista o multime de avantaje cu care pompele submersibile vin la pachet. In primul rand, comparativ cu hidrofoarele, pompele submersibile sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Hidroforul foloseste cu mult mai multa electricitate pentru a functiona.

Mai mult decat atat, atunci cand este montata in fantana, pompa submersibila se foloseste de presiunea directa a apei pentru a o impinge spre sol. In schimb, hidroforul foloseste aspirarea ca tehnica de aducere a apei la suprafata. Cu ajutorul hidroforului nu poate fi obtinuta aceeasi presiune de pompare a apei.

Un alt mare avantaj al pompei submersibile, cu referire strict la cea de apa curata, este ca nu face zgomot. Hidroforul este cu mult mai zgomotos, iar acest lucru poate fi deranjant pentru utilizator.

Hidroforul prezinta un mare dezavantaj, comparativ cu pompa submersibila. Aceasta dispune de etansare si garnituri care impiedica scurgerile de apa, accesorii de care hidrofoarele nu dispun.

Pompa submersibila nu are nevoie de spatiu suplimentar pentru a functiona!

O pompa submersibila, fie ea de apa curata sau murdara, nu are nevoie de un spatiu suplimentar precum se intampla in cazul hidroforului ce are nevoie de camera tehnica. Functioneaza fara camera tehnica atat timp cat este folosita si ingrijita corespunzator.

Mai mult decat atat, comparativ cu hidrofoarele, pompele submersibile nu au nevoie de amorsare. Pentru ca sunt extrem de rezistente la apa si dispun de componente ce le sporesc eficienta, pompele submersibile pot extrage apa de la adancimi mari, mai mari de 8 metri.

Modele diverse de pompe submersibile, atat pentru ape curate, cat si pentru ape murdare, regasesc toti cei interesati la Shop Einstal. Expertii in domeniu pot oferi chiar si suport si sfaturi utile pentru ca potentialii clienti sa faca alegerea potrivita.

Mai multe detalii privind tot ce tine de pompe submersibile pot obtine cei interesati daca acceseaza shop-einstal.ro

Contact Shop Einstal

Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti

0766 261 389

0786 124 777

0766 261 392

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Pompa submersibila – de la o nevoie pe moment la o investitie cu beneficii pe termen lung!


Alte articole