Plimbarile sunt mai placute cu carucioarele Bebetto

Categorie: Comunicate de presa

Magazinul babyneeds.ro are reduceri mari de preț la carucioarele Bebetto, unele dintre cele mai performante vehicule adresate trasportului celor mici. Multifuncționale sau simple, cărucioarele de copii marca Bebetto fac din orice ieșire o plimbare plăcută și confortabilă pentru micuțul familiei.

Avantajele aduse de carucioarele de copii Bebetto

Pe lângă faptul că prețul carucioarelor Bebetto este unul destul de ieftin, aceste accesorii pentru plimbările celui mic sunt realizate conform tuturor normelor de siguranță și confort. Astfel, carucioarele Bebetto sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, întărite, cu baza și lateralele din plastic, detașabil, montabil cu fața sau cu spatele directiei de mers. Cadrele cărucioarelor de copii sunt confecționate din aluminiu, au suspensii reglabile (soft/hard), mâner reglabil pe înălțimi, pentru a fi confortabil și pentru părinți, roți frontale mobile (cu posibiltate de blocare) , gonflabile, pe rulmenți. Indiferent de modelul ales, carucioarele Bebetto disponibile la pret redus aici au un sistem de pliere ușoară, de tip carte, astfel încât depozitarea lor să fie ușoară, la fel și transportul cu mașina sau cu liftul.

Tipuri de carucioare de copii Bebetto

În magazinul online babyneeds.ro, părinții au o gamă largă de carucioare pentru bebeluși Bebetto, adaptate oricăror cerințe. Astfel, ei pot carucioare Bebettoopta pentru carucioare 2 în 1, care au încorporate landouri și un scaun sport, carucioare 3 în 1, ce conțin landouri, scaune sport și un scaun auto, dotat cu copertină și săculeț de picioare. Pentru un cărucior atipic, părinții pot selecta, din magazinul online carucioarele Bebetto, un cărucior universal cu posibilitate de montare a părții sport și a scaunului auto direct pe cadru.
Toate carucioarele Bebetto pot fi comandate cu accesorii suplimentare, precum coș de bagaje, husă de ploaie, acoperitoare pentru picioare, plasă împotriva insectelor, copertină și pernuțe reductoare. Livrarea se face în toată țara, iar în București, la comenzi mai mari de 150 de RON, transportul este gratuit.» Preluat de pe LivePr.ro
Plimbarile sunt mai placute cu carucioarele Bebetto


Alte articole