Din Banat, din judetul Arad, Suba Mircea aduce ciocolata de casa, simpla si cu nuca, grilas si halvita preparata dupa o reteta proprie, din miere de albine si ciuin, fara conservanti. Din secuime, D-nul Borsz va prepara in fata dumneavostra Kurtos Kalaks, cozonac secuiesc cu nuca, zahar sau nuca de cocos, dupa preferinte, iar din Maramures veti gasi prajituri de casa delicioase.
Din zonele de munte, Filip si Budilean, din Vama Buzaului, Oncioiu Marius, din Rasnov aduc telemea de oaie, branza de burduf, simpla si cu diverse codimente (marar, chimen, busuioc, patrunjel), branza de burduf in coaja de brad, pastrama, urda dulce si sarata, cascaval afumat si alte produse preparata dupa retete ciobanesti, transmise din tata in fiu.
Din judetul Sibiu, cu vestitele produse din Marginimea Sibiului, vine Bratu Vasile cu telemea proaspata si veche de oaie si vaca, carnati afumati si slanina ardeleneasca.
Din jud. Arges, producatorii Negut si Stefan Gheorghe din Budeasa, Ratea Valerica din Pitesti, vin cu preparate din carne de porc, carcasa afumata, carnati de casa, toba si sunca, lebar, caltabos, muschiulet afumat, toate fara conservanti, doar lasate la sare si fum, cum se pregatesc in satele argesene. Li se adauga Tuca Mihaela cu cascaval de la Campulung, dar si felurite branzaturi, tot de pe la Arges.
Veti mai gasi suc natural de mere, fara conservanti, din judetul Hunedoara dar si miere si diverse produse apicole din Cumpana, Jud. Constanta.
Cu multe si gustoase aperitive traditionale italiene va imbie Sorin Dobrescu, din Codlea, Jud. Brasov. La standul lui veti gasi ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Piata taraneasca 100% natural traditional
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro