Piata evenimentelor corporate in revenire in 2010

11 august 2010

Conform unui studiu realizat de Special Events Magazine, din Statele Unite, 18% dintre companii se asteapta la o crestere a numarului evenimentelor corporate fata de 2009, iar 35% dintre respondenti prevad ca aceasta crestere sa fie si mai accentuata in 2011.
Aceasta previziune optimista este strans legata de asteptarile pe care clientii le au de la evenimentele corporate. 57% dintre respondenti au afirmat ca intentioneaza sa evalueze foarte atent ROI-ul evenimentelor organizate. Cifra este un record al acestui sondaj anual, care se afla la a noua editie in Statele Unite.
In Romania, piata evenimentelor corporate a fost diminuata cu pana la 45% in 2009. 2010 se anunta anul in care lucrurile incep sa se stabilizeze in acest domeniu. Dar marca acestui an in industria de evenimente este « imprevizibilul ».
« Daca pana anul trecut puteam realiza o planificare a evenimentelor si cunosteam, macar in linii mari, care va fi agenda din anul in curs, de un an suntem contractati pentru realizarea de evenimente si cu o saptamana sau doua inainte. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca bugetele sunt aprobate foarte tarziu. Astfel, capacitatea de a raspunde prompt solicitarilor clientilor si de a face fata acestor provocari cu zambetul pe buze face diferenta intre profesionisti » a declarat Marius Bogatu, unul dintre actionarii firmei de sound, light and video solutions, SIN MEDIA SOUND (www.sinmediasound.ro).
Alaturi de Serban Andrei in calitate de coactionar, cei doi au intrat pe piata evenimentelor in septembrie 2008 si au lucrat cu nume importante ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Piata evenimentelor corporate in revenire in 2010

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro