Piaţa de ready-to-eat creşte spectaculos: Supele şi ciorbele la pungă, borcan sau conservă şi mixurile gata de gătit au adus un excedent de 54 mil. euro în 2024. Sunt în top 10 produse care echilibrează balanţa

14 martie 2025

Vara trecută, în staţiu­nea Vama Veche, de la ora 11:00 se forma coadă la ciorba de 9,9 lei. Agitaţia era mare, pentru că o­ferta ţinea doar două ore. Ciorba sau supa, produse la Braşov, la munte, era mâncată la Con­stan­ţa, la mare, drum pe care a fost transportată ambalată la pungă. Clienţii nu mai puneau preţ pe faptul că, în trecut, era gătită pe loc la restaurant – conta mai mult preţul accesibil şi varietatea, gata de servit rapid.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Piaţa de ready-to-eat creşte spectaculos: Supele şi ciorbele la pungă, borcan sau conservă şi mixurile gata de gătit au adus un excedent de 54 mil. euro în 2024. Sunt în top 10 produse care echilibrează balanţa".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro