Piaţa de food truckuri, „trimisă la garaj“ de pandemia de COVID-19. De unde vin soluţiile? Doar 5-10% din 400 de food truckuri mai sunt active şi fac livrări la domiciliu. „Lăsăm zonele de birouri şi mergem cu rulota în cartierele rezidenţiale aglomerate.“

Odată cu impunerea stării de urgenţă şi a măsurilor de distanţare socială, doar 10% din cele aproape 400 de branduri din piaţa food truckuri mai sunt active în acest moment şi fac livrări la domiciliu, a spus pentru ZF Florin Itu, organizator al festivalului gastro­nomic The Carnival şi partener al Gourmet Entertainment – companie ce organizează festivalurile Bucharest Street Food Festival, Food Truck Festival, Gourmet Festival.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Piaţa de food truckuri, „trimisă la garaj“ de pandemia de COVID-19. De unde vin soluţiile? Doar 5-10% din 400 de food truckuri mai sunt active şi fac livrări la domiciliu. „Lăsăm zonele de birouri şi mergem cu rulota în cartierele rezidenţiale aglomerate.“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro