Peste 220 de firme vor participa anul acesta la targul de echipamente medicale Rommedica

Centrul expozitional Romexpo va organiza, în perioada 9-12 mai, cea de 17-a editie a expozitiei internationale de echipamente medicale Rommedica, la care si-au anuntat participarea 220 de firme din 14 state. Potrivit reprezentantilor Romexpo, la aceasta editie vor fi prezente cu 25% mai multe firme fata de anul trecut, din tari precum Austria, Bulgaria, China, Elvetia, Grecia si Italia. Companiile îsi vor expune produsele pe o suprafata de 12.000 metri patrati.
           
"Faptul ca Rommedica este în continua crestere, atat ca suprafata, cat mai ales ca numar de expozanti demonstreaza preocuparea furnizorilor medicali pentru sporirea nivelului calitativ al serviciilor", a declarat, joi, într-o conferinta de presa, directorul departamentului de organizare targuri si expozitii al Romexpo, Mariana Ticianu.
          
 În aceeasi perioada, va avea loc la Romexpo si expozitia de sisteme de securitate, alarmare si protectie civila contra incendiilor si dezastrelor Expo Security. La aceasta expozitie participa 99 de expozanti din noua tari, printre care Bulgaria, Coreea de Sud, Germania, Italia, Polonia, Spania si Turcia.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro