Performanță și precizie cu mașinile de tăiat gresie și faianță Norton Clipper

Categorie: Diverse

Pentru cei care vor să acționeze cu profesionalism, bazându-se pe echipamente de înaltă performanță și precizie, mașinile de tăiat gresie și faianță produse sub brandul Norton Clipper sunt alegerea ideală. Prețurile sunt neașteptat de prietenoase în raport cu prestigiul mărcii și mai ales analizând caracteristicile tehnice ale fiecărui produs din oferta Norton Clipper. De la mașinile de tăiat ceramică de tip entry level până la produsele din vârful gamei, pentru fiecare tip de utilizare există câte un echipament perfect.

Iată spre exemplu o alegere inspirată la un preț excelent: mașina de tăiat gresie și faianță Norton Clipper – TT 200 EM, cu lamă inclusă Classic Ceram cu diametrul de 200 mm. Este un produs disponibil la un cost foarte avantajos, se poate spune chiar o mașină de tăiat foarte ieftină în raport cu ceea ce oferă. Dispozitivul dezvoltă putere de 800 W, cu viteză de rotație de 2950 rpm, adâncime maximă tăiere 12 mm, banc reglabil, dimensiune masă 460 x 360 mm.

Cu o greutate de 16 kg, mașina de tăiat gresie și faianță Norton Clipper – TT 200 EM este ușor de transportat, livrată fiind chiar într-o geantă din plastic rezistent (ideal și pentru depozitare facilă). Este un dispozitiv puternic, profesional, adecvat meseriașilor care țin la precizie și eficiență, pentru lucrări impecabil realizate. Cu ghidaj de tăiere cu blocare, rapid și precis, produsul este perfect pentru tăiere înclinată între 0 grade și 45 de grade.

Configurarea rapidă și tăierea de precizie sunt argumente esențiale în alegerea modelului TT 200 EM de la Norton Clipper, unul dintre modelele populare din gama de mașini de tăiat gresie și faianță disponibile și în România. Oriunde în țară, produsul poate fi livrat rapid în urma unei comenzi online înregistrate în e-shop-ul http://www.sculesiabrazivi.ro. Acest magazin online este dedicat echipamentelor profesionale marca Norton Clipper, oferind produsele de ultimă generație din cataloagele acestui producător de top la nivel mondial.

Livrarea este rapidă, prin curier, în orice localitate din România. Cei care doresc pot să solicite informații suplimentare sau sfaturi pentru o achiziție corectă, căci echipa de vânzări a magazinului online sculesiabrazivi.ro are experiență intensă în domeniu, acționând cu profesionalism și fiind mereu alături de clienții săi.

Norton Clipper este dedicat tuturor lucrărilor de tăiere și șlefuire pe piețele construcțiilor, pe diverse nișe. De la proiecte rezidențiale și de habitat până la proiecte de construcții civile la scară largă, brandul poate echipa profesioniștii cu cele mai sigure și mai performante dispozitive, mașini și abrazivi care nu numai că ajută la îmbunătățirea confortului în utilizare și la rezultate excelente, dar contribuie la un mediu mai ecologic. Norton Clipper se mândrește cu cea mai largă gamă de instrumente cu diamante pentru tăierea celor mai comune suprafețe precum beton armat, granit, dale, piatră și asfalt, zidărie etc.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole