Pe Serdal Altun, „şeful“ din bucătăria restaurantului Pine, cei mai mulţi îl cunosc drept Tarzan, poreclă ce l-a inspirat să creioneze un fel de mâncare semnătură pe care el însuşi o savurează zilnic. Despre ce este vorba?

22 octombrie 2019

Pe chef Serdal Altun, „şeful“ din bucătăria restaurantului Pine din cadrul hotelului de patru stele Crowne Plaza din Bucureşti, apropiaţii îl cunosc drept Tarzan, poreclă ce i-a fost dată încă din copilărie şi care l-a urmărit toată viaţa.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Pe Serdal Altun, „şeful“ din bucătăria restaurantului Pine, cei mai mulţi îl cunosc drept Tarzan, poreclă ce l-a inspirat să creioneze un fel de mâncare semnătură pe care el însuşi o savurează zilnic. Despre ce este vorba?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro