Pe ibebe ro gasesti o gama impresionanta de jucarii LEGO

Categorie: Comunicate de presa

Gadgeturile au invadat aproape orice casa, iar costul tot mai mic pentru tablete le-au adus usor, usor si in mainile celor mici. De la ce varsta este bine ca un copil sa se joace cu o tableta?

Cat timp este bine sa se joace un copil cu o tableta? Acestea sunt intrebarile pe care le gasesti aproape pe orice forum in ziua de astazi in care se cauta explicatii, interpretari, eventual scuze. Mai putin gasim intrebarea: de ce sa alegi un set de contructie LEGO CITY in locul unei tablete.

Jucarii LEGO vs tablete

Evident, o tableta este fascinanta pentru cel mic si utila intr-o anumita masura, dar LEGO cu siguranta poate sa ii descopere mult mai multe talente si sa ii dezvolte mult mai multe abilitati.

Primul avantaj este cel de sanatate. Setul de jucarii LEGO, indiferent de timpul petrecut in jurul lui, construind, inventand forme si constructii, nu afecteaza vederea copilului. Nu are nevoie de o conexiune Wi-Fi care poate radia, nu provoaca alte probleme de dependenta si de concentrare.

Pe ibebe gasesti o gama variata de jucarii LEGO

Jucariile LEGO sunt foarte distractive. Plus ca poti gasi numeroase modele de jucarii LEGO. De exemplu pe magazinul online de articole pentru copii si bebelusi ibebe se gasesc o gama variata de jucarii LEGO, de la jucarii LEGO Starwars pana la jucarii inspirate din universul Disney sau The Hobbit.

Principalele avantaje ale jucariilor LEGO

Un set de constructie LEGO dezvolta creativitatea pura, neajutata de tehnologie. Daca un joc sau o aplicatie pe tableta testeaza anumite abilitati si te invata anumite lucruri, o face totusi cu niste limitari induse de un algoritm. Acea intuitie, creativitate si placere de a crea fara restrictii se dezvolta mai degraba cu LEGO®. Din caramizile atat de cunoscute, copilul inventeaza si isi pune la contributie imaginatia nativa, pe care si-o poate dezvolta fie inspre a combina culorile sau a construi forme.

Seturile LEGO il invata pe copil ce inseamna cu adevarat cele 3 dimensiuni, lucru pe care nu il va putea face niciodata un ecran 3D, oricat de performant.

Jocul de LEGO dezvolta capacitatile motrice ale copilului, iar acest lucru este esential pentru orice varsta, de la cateva luni pana la varsta adolescentei. Este inutil sa spunem ca o tableta nu ofera nimic in acest sens, poate doar dexteritatea de a apasa si a manevra un touchscreen.

Setul de constructie LEGO si mai ales acele modele ce presupun constructia unui robot, a unui oras complex sau a unei masini de transport, poate dezvolta abilitatea de lucra in echipa, daca nu cu vecinii de bloc, cel putin cu tata sau mama care vor fi angrenati in jocul celui mic. Un joc in retea putem spune ca este mai degraba distructiv decat constructiv.

» Preluat de pe LivePr.ro
Pe ibebe ro gasesti o gama impresionanta de jucarii LEGO


Alte articole

Adauga comentariu