Paul Andronic - focalizare pe podium la Alba ...

20 august 2010

Intre 19 si 22 august va avea loc cea de a VI a editie a competitiei ALBA MOTOR CHALLENGE ce va cuprinde etapele IX si X din Campionatul National de Viteza in Coasta – Dunlop 2010. Alba Iulia va fi gazda unui nou eveniment organizat de clubul sportiv Autosport Fair Play, traseul de concurs fiind configurat pe o lungime de 3,3 km intre localitatiile Hapria si Straja de pe DJ 107.

Editia din acest an a strans la start piloti de renume din motorsportul romanesc, anuntand deja o competitie stransa, spectaculoasa, ce va avea loc pe unul dintre cele mai tehnice circuite din CNVC, cu o diferenta de nivel de 230 metri si o panta maxima de 10%.

Trecand in a doua jumatate a anului competitional, etapele de la Alba Iulia devin mult mai importante pentru pilotii situati pe primele pozitii ale clasamentelor, castigatorii putand lua un avans important pentru titlu. Pilotul Paul Andronic si echipa Autotehnica au facut, in pauza competitionala, o revizie completa masinii de concurs, fiind pregatiti pentru obtinerea unor noi rezultate bune in aceste etape.

Mentinerea locului 1 la grupa H si obtinerea locului secund la Open sunt principalele obiective ale pilotului Paul Andronic la Alba Motor Challenge: “Am profitat la maxim de perioada de pauza competitionala si am reusit sa ne pregatim mult mai bine. Dupa revizia completa a masinii si adoptarea unui nou sistem de comanda al cutiei de viteze, am convingerea ca pe traseul de la Alba Iulia voi obtine un rezultat bun.

Traseul este unul ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Paul Andronic - focalizare pe podium la Alba ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro