Paşi în faţă din mediul privat. Un grup de companii, printre care şi Liberty Galaţi şi Adrem, împreună cu Centrul Român pentru Energie s-au pus la masă pentru a găsi soluţii de dezvoltare a hidrogenului

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Centrul Român pentru Energie (CRE), Liberty Steel, producător de oţel din care face parte şi Liberty Galaţi, fostul Sidex, MTAG Elveţia, companie care oferă soluţii inginereşti pentru industria oţelului, ICSI (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice) Râmnicu Vâlcea şi Adrem, companie de ser­vi­cii în energie, au semnat joi un memo­ran­dum de înţelegere privind dezvoltarea unui proiect de cercetare-dezvoltare-inovare de integrare a hidrogenului şi înlocuire a combustibililor fosili în procesul de fabricaţie industrială.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Paşi în faţă din mediul privat. Un grup de companii, printre care şi Liberty Galaţi şi Adrem, împreună cu Centrul Român pentru Energie s-au pus la masă pentru a găsi soluţii de dezvoltare a hidrogenului“.

Etichete:

Alte articole