Pantofii clasici cu toc, un accesoriu de nelipsit

Categorie: Comunicate de presa

Pantofi  dama reprezinta un accesoriu de mare valoare din garderoba unui femei si stii ca o pereche sic, asortata cu gust si rafinament la o tinuta clasica iti va oferi o imagine perfecta. Gama de pantofi dama este de multe feluri, cu toc sau fara, negrii sau rosii, dar pantofi dama eleganti nu trebuie sa-ti lipseasca, te salveaza intotdeauna.

Pantofii negri cu toc

Acestia sunt  genul de pantofi universali, care se potrivesc la 90% din haine, pentru ca negrul este o culoare simpla. Acestia pot fi purtati atat la o tinuta all black, cat si la o tinuta colorata pentru a nu chinui privirea. In cazul unui look cu o pata de culoare in haine, indicat este sa porti fie o pereche de pantofi negri sau o pereche de pantofi nude cu toc pentru a balansa cromatica intregii tinute!

Pantofii cu toc inalt

Sunt foarte buni la a oferi impresia de picior lung si subtire, indiferent daca esti inalta sau nu poti purta acest accesoriu. Tocul pune in acelasi timp gambele in evidenta, asa ca piciorul va avea o forma mult mai alungita. Daca optezi pentru un look de primavara sau vara, o pereche de pantofi bej cu toc inalt sau o pereche de pantofi albi cu toc inalt vor face minuni, acestia fiind perfecti cu rochiile albe sau bej,  cu pantalonii albi sau chiar fustele cu modele florale, acestia continuand culoarea pana in pamant si nefacand un contrast foarte mare intre accesorii si imbracaminte, in acelasi timp oferind iluzia de picior lung.

Perechea perfecta de pantofi

Este diferita de la femeie la femeie, de aceea intotdeauna trebuie sa tii cont de ceea ce iti place, indiferent de ce zic cei din jurul tau, iar acest lucru se aplica de la haine, la make-up si la perechea de pantofi din piele pe care o porti.

Tine cont de hainele pe care le porti atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi clasici cu toc, astfel incat sa atragi privirile tuturor prin eleganta si simplitate.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Pantofii clasici cu toc, un accesoriu de nelipsit


Alte articole