Painea Dobrogea-Benecol, un succes in randul medicilor prezenti ...

13 octombrie 2010

Peste 1500 de medici cardiologi, medici de familie si internisti au vizitat standul Dobrogea-Benecol in cadrul celui de-al 49-lea Congres National de Cardiologie, desfasurat in perioada 7-9 octombrie, la Sinaia. Ceea ce i-a atras pe specialisti a fost noutatea acestui produs functional – painea Dobrogea Benecol de secara cu esteri de stanoli din plante, aliment care lupta impotriva colesterolului pe cale naturala. Esterii de stanoli din plante – BENECOLUL (denumirea comerciala) este considerat « una dintre cele mai mari zece descoperiri in nutritie ».

Printre medicii care au fost prezenti la standul Dobrogea-Benecol, s-au numarat si cunoscatori ai acestui aliment functional, care au avut ocazia sa testeze produsul si sa ii verifice eficacitatea in reducerea colesterolului. Cei care au aflat pentru prima oara despre Dobrogea-Benecol, s-au aratat interesati de modul in care actioneaza esterii de stanoli din plante in reducerea colesterolului.

Gustul placut al painii de secara a fost si el unul din motivele pentru care painea Dobrogea-Benecol a inregistrat un succes in randul medicilor. De ce este Dobrogea-Benecol un aliment gustos? Datorita secarei precum si a esterilor de stanoli din plante, ingredientul activ care ii aduce acestei paini beneficiul de a reduce colesterolul si de a nu modifica deloc gustul produsului.

Atat medicii de familie, cat si cardiologii si internistii prezenti la standul Dobrogea Benecol au lansat promisiunea unor recomandari catre pacientii lor cu privire la acest produs.

Doza recomandata de specialisti pentru o dieta de reducere a colesterolului este de 4 felii/zi pe o perioada de cel putin doua ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Painea Dobrogea-Benecol, un succes in randul medicilor prezenti ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro