Pagina verde. Paradoxul mâncării. Sectorul agroalimentar e responsabil pentru mai bine de o treime din emisiile de carbon. Prin prelucrare se poluează şi mai mult, dar creează mai multă valoare adăugată. Care e răul mai mic?

27 noiembrie 2024

Sectorul agroalimentar din România, în care activează circa 45.000 de companii şi care angajează aproape 320.000 de persoane, a fost responsabil pentru 36,87% din emisiile de CO2 din 2022, coform datelor publicate de FAO, Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a ONU. Aceste date sunt valabile pentru sector în ansamblul său.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Pagina verde. Paradoxul mâncării. Sectorul agroalimentar e responsabil pentru mai bine de o treime din emisiile de carbon. Prin prelucrare se poluează şi mai mult, dar creează mai multă valoare adăugată. Care e răul mai mic?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro