Pagina verde. Interviu Mircea Fechet, ministrul mediului: „În judeţul Bacău, de unde sunt originar, oamenii spun că deja în fiecare vară se aşteaptă să nu mai aibă apă în fântâni, pentru că au secat. Înainte, aşa ceva se întâmpla o dată la zece ani“

6 aprilie 2024

Gestionarea deşeurilor şi, mai nou, a colectării ambalajelor de băuturi prin Sistemul Garanţie-Returnare, găsirea unor soluţii pentru a face faţă secetei şi deşertificării, implementarea centrelor de aport voluntar al deşeurilor, atenuarea problemelor legate de calitatea aerului sunt câteva dintre direcţiile în care se îndreaptă bugetul de 3 miliarde de lei pe care îl are Ministerul Mediului pentru 2024, sumă la care se adaugă fondurile disponibile prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Pagina verde. Interviu Mircea Fechet, ministrul mediului: „În judeţul Bacău, de unde sunt originar, oamenii spun că deja în fiecare vară se aşteaptă să nu mai aibă apă în fântâni, pentru că au secat. Înainte, aşa ceva se întâmpla o dată la zece ani“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro