Pagina verde. Indeco, o firmă care preia responsabilitatea deşeurilor industriale pentru 3.000 de businessuri, a ajuns la afaceri de 11 mil. euro şi vrea să se extindă geograficPagina verde. Indeco, o firmă care preia responsabilitatea deşeurilor industriale pentru 3.000 de businessuri, a ajuns la afaceri de 11 mil. euro şi vrea să se extindă geografic

3 aprilie 2024

Indeco, o companie din Bucureşti, a ajuns la afaceri de 11 milioane de euro, profit de 700.000 de euro şi 137 de angajaţi din activităţile pe care le derulează pentru eliminarea deşeurilor nereciclabile, precum uleiurile uzate, reziduurile de vopsea sau deşeuri din industria petrolieră.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Pagina verde. Indeco, o firmă care preia responsabilitatea deşeurilor industriale pentru 3.000 de businessuri, a ajuns la afaceri de 11 mil. euro şi vrea să se extindă geograficPagina verde. Indeco, o firmă care preia responsabilitatea deşeurilor industriale pentru 3.000 de businessuri, a ajuns la afaceri de 11 mil. euro şi vrea să se extindă geografic".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro