Ortezele un real ajutor in procesul de vindecare

Categorie: Comunicate de presa

Pe zona taliei, abdomenului se pune foarte mare presiune si ajungem in situatia in care nu ne mai putem misca, popular spus “intepenim”, iar solutia optima si care ofera libertate de miscare intr-un timp cat mai scurt este cu siguranta orteza abdominala. Aceste orteze sunt confectionate din materiale de calitate care lasa pielea sa respire, ajuta la relaxarea muschilor si la normalizarea circulatiei sanguine, iar astfel corpul se reface, chiar si dupa o interventie chirurgicala. In cazul afectarii permanente, ortezele abdominale pot reduce sau chiar preveni durerea.

Confortul este foarte important! Ortezele abdominale cu sau fara atele reprezinta o solutie optima pentru persoanele care au nevoie sa isi restabileasc tonusul muscular, ajuta in procesul de reabilitare dupa interventiile chirurgicale sau operatiile estetice, amelioreaza durerea si disconfortul provocat de diverse cauze si se pot utiliza ca suport in perioadele pre si post natale pentru confort fizic si o postura corecta. Centura abdominala creaza confort si sprijin pentru gravide, mai ales in ultimele luni de sarcina, cand durerile de spate se intensifica.

La Tehnico Medical puteti gasi oreza pentru abdomen care se potriveste indicatiilor, afectiunii si contraindicatiilor voastre!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ortezele un real ajutor in procesul de vindecare


Alte articole