Organizatorii ExpoInvest asteapta cereri de finantare de 26 mil. euro pe perioada targului imobiliar

12 aprilie 2007

Organizatorii Salonului de Investitii si Finantari Imobiliare ExpoInvest, programat in perioada 17-21 aprilie la Romexpo, estimeaza ca bancile partenere vor primi cereri pentru credite de cel putin 26 de milioane de euro, in crestere cu 30% fata de nivelul inregistrat la editia din 2006 a târgului"Anul trecut, valoarea dosarelor de finantare depuse la ExpoInvest a fost de circa 20 de milioane de euro si estimam pentru 2007 o crestere de mimim 30%, mai ales daca Banca Nationala a României va aproba, pâna la inceperea salonului, normele de creditare ale bancilor care doresc sa acorde credite cu avans sensibil diminuat", a declarat, joi, Sergiu Cone, directorul asociat al companiei No Cash, co-organizator al ExpoInvest, alaturi de Romexpo.        

Potrivit lui Cone, avansul creditului imobiliar si ipotecar acordat populatiei a avut in ultimii trei ani o medie anuala de circa 60%. El a precizat ca ExpoInvest se adreseaza persoanelor cu venituri peste media nationala. La târg vor fi prezente 14 companii de dezvoltare imobiliara, banci sau agentii imobiliare.

 

Sergiu Cone a participat, joi, la conferinta de presa de lansare a expozitiilor care vor avea loc simultan, saptamâna viitoare, la Romexpo, respectiv ExpoInvest, Construct Expo Antreprenor (materiale si sisteme pentru constructii) si Romtherm (echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului)

.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro